Ads 468x60px

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΤΡΑΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ

(Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς δεν στάθηκε δυνατόν να παρακολουθήσουμε από κοντά τον αγώνα).
Την ήττα με σκορ 1 - 0 γνώρισε ο Ορέστης την Κυριακή το απόγευμα στο Νεοχώρι από την τοπική ομάδα του χωριού, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Σίγουρα τραγική η ήττα τουλάχιστον για τέσσερις λόγους. Για λόγους της ιστορίας της ομάδας μας, για λόγους γοήτρου της σε τοπικό ευτυχώς επίπεδο, για λόγους βαθμολογικούς αφού μ΄αυτόν τον τρόπο δεν εκμεταλλεύτηκε τα στραβοπατήματα των υπολοίπων πρωτοπόρων, (το Σουφλί. ηττήθηκε στο Διδ/χο με 1 - 0 και οι Φέρρες στον Ποντιακό με 2 - 1) καθώς για το ότι η ομάδα του Νεοχωρίου είχε ηττηθεί στην έδρα της από όλες τις προπορευόμενες ομάδες  (από την Άνθεια με 1 - 0, από τον Ιπποκράτη 3 - 1, από το Σουφλί 2 - 0 και από τις Φέρρες με 3 - 0) σε προηγούμενες αγωνιστικές.
Το Νεοχώρι αγωνιζόμενο παλικαρίσια και με υπέρμετρο πάθος (απόλυτα δικαιολογημένα για τουλάχιστον τέσσερις λόγους και αυτό) -για λόγους γοήτρου καθώς αγωνίζονταν με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, για λόγους αγωνιστικούς καθώς οχτώ από τους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι αγωνίστηκαν πέρασαν ή γαλουχήθηκαν ποδοσφαιρικά από τον Ορέστη , για λόγους βαθμολογικούς καθώς δεν έχει αποφύγει ακόμη τον κίνδυνο του υποβιβασμού και φυσικά και για λόγους της ιστορίας της ομάδας του- εξουδετέρωσε με θαυμάσια τακτική τα ατού και τον τρόπο παιχνιδιού του Ορέστη και με μια ουσιαστικά ευκαιρία πήρε τον αγώνα. Η φλύαρη υπεροχή του Ορέστη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν ωφέλησε  καθώς δεν μετουσιώθηκε σε νίκη αφού οι ποδοσφαιριστές του αντιμετωπίστηκαν κατάλληλα  και δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν όσες ευκαιρίες τους δόθηκαν.

Για τον Ορέστη αγωνίστηκαν οι : Γαλλής, Τσιτσκάρης, Κοτζά, Δερνεκξής, Ελευθεριάδης, Πετρόπουλος Στέφ., Δαρβούδης, Ανδρεάδης, Βλάχος, Αβογιάν, Ιντζές, Μπακογιάννης, Τσουκάρης και Νάκου.