Ads 468x60px

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 3 - 1

Αν και στα 12΄ πρώτα λεπτά, η συνεχής πίεση του Ιπποκράτη, προκάλεσε μεγάλη σύγχιση σε όλη τη αμυντική λειτουργία του Ορέστη, με αποτέλεσμα η ομάδα της Αλεξ/πολης πριν από το γκολ της (12΄) να έχει τρία ανεπανάληπτα τετ α τετ (το τρίτο βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας μας), που όμως δεν αξιοποίησε, εν τούτοις ο Ορέστης  αφού ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το τέταρτο παίζοντας  ψύχραιμα και με "υπομονή" γύρισε το παιχνίδι και δίκαια νίκησε με 3 - 1. Πέρα από τον Ορέστη που ήταν και το θεωρητικό φαβορί του αγώνα, ο Ιπποκράτης έδειξε πολύ καλά στοιχεία και είχε πολύ καλές συνεργασίες μεταξύ των παικτών του. Εκτός όμως του πρώτου 12λέπτου  μόνο στο τελευταίο 10λεπτο ξαναφάνηκε απειλώντας να μειώσει το σκορ. Ο Ορέστης είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά είχε και διαστήματα μπλακ άουτ, που ευτυχώς δεν του κόστισαν. Στο 50΄ με 2η κίτρινη κάρτα (η πρώτη ήταν άδικη) απεβλήθη ο Αλή Κοτζά, ενώ στο 52΄ για τον ίδιο λόγο είχε αποβολή και ο Ιπποκράτης. Οπότε οι ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές.
Τα γκολ πέτυχαν για τον Ορέστη ο Θάνος Ρουσσίδης (έτσι φάνηκε τουλάχιστον) με κεφαλιά ψαράκι στο 22΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ηλία Οτέμπερη,  ο Κόστα Ζέλεφ με σουτ κεραυνό , στο 35΄ από πλάγια μετά από υπέροχη προσπάθεια του Ηλία Οτέμπερη και ο Ηλίας Οτέμπερης στο 62΄ όταν από θέση τετ α τετ πλάσαρε σωστά. Ο Ιπποκράτης προηγήθηκε στο 12΄ με ωραίο μονοκόματο σουτ μετά από επιτυχημένη σέντρα προς την περιοχή μας.
Συνεπώς ο Ηλίας Οτέμπερης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.
Η διαιτησία των κ.κ. Κεσσούδη, Διαμαντή και Θεοδωρακέλη απλά καλή. Είχε κάποια λάθη εις βάρος και των δύο ομάδων.
Ορέστης : Γαλλής, Κοτζά, Ντινούδης, Τζουμακίδης ( 55΄ λ. τρ. Πετρόπουλος Χρ.), Ρουσσίδης Θ., Οικονόμου, Δαρβούδης (68΄ Κόκκινος), Ζότεφ, Ζέλεφ (72΄ Παρασκευάς), Οτέμπερης (88΄ Καρασμανάκης), Ρουσσίδης Αθ.

 Οι σκόρερ :