Ads 468x60px

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΒΥΣΣΑ 3 - 0 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Σε βουλγαρική υπόθεση εξελίχθηκε ο αγώνας Κυπέλλου του Ορέστη με τον Ακρίτα Βύσσας, αφού και τα τρία γκολ της συνάντησης επιτεύχθηκαν από τους βουλγαρικής υπηκοότητας ποδοσφαιριστές του. Ο Ακρίτας του Γιάννη Αθανασιάδη παρά την αξιοπρεπέστατη και παλληκαρισια εμφάνισή του και παρά την καταπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακά του Τάσου Φιλιππίδη δεν μπόρεσε να αποσοβήσει την ήττα. Ο Ορέστης  του Χρήστου Χρηστούδη ανώτερος σε όλες τις γραμμές του δίκαια προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και εάν οι ποδοσφαιριστές του ήταν πιο προσεκτικοί και αν ο τερματοφύλακας της Βύσσας δεν έκανε πολλές σωτήριες επεμβασεις ίσως το σκορ να ήταν μεγαλύτερο.
Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι μικροί του αγώνα, ο Πασχάλης Καρασμανάκης και Αντώνης Βλάχος από τον Ορέστη και ο Χρήστος Σιγρέκης από τον Ακρίτα.
Τα γκολ πέτυχαν οι : Ζέλεφ Κόστα στο 23΄ με σουτ μέσα από την περιοχή και  στο 68΄ με έναν κεραυνό  έξω από την μεγάλη περιοχή και  στο 73΄ο Ζότεφ Χρίστο με κεφαλιά μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ακρίτα και αφού προηγήθηκε δοκάρι (οριζόντιο).
Σύνθεση Ορέστη :  Ζλατάνης, Κοτζά, Δροσίδης (53΄ Τσίτσκαρης), Πετρόπουλος Χρ., Κόκκινος, Καρασμανάκης, Δαρβούδης (79΄ Τζουμακίδης), Ζότεφ, Βλάχος, Ζέλεφ, Μπαλλάκης (63΄ Οικονόμου).
Η διαιτησία των κ.κ. Σκίνδρη, Σαββούδη και Καλαϊτζίδη  άριστη.

Οι σκόρερ :