Ads 468x60px

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑ ΤΗΝ 13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ 2 - 0

Δύσκολα αλλά δίκαια ο Ορέστης (στο γήπεδο της Ν. Βύσσας) κατέβαλε τη σθεναρή αντίσταση της πολύ καλής Θράκης Φερών. Το παιχνίδι παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε  ήταν ενδιαφέρον, μοιρασμένο από πλευράς υπεροχής και δυνατό χωρίς όμως αντιαθλητικές συμπεριφορές. Λιγοστές ήταν οι φάσεις στις δυο εστίες και μάλιστα όσες έγιναν, έγιναν κυρίως από τον Ορέστη. Η ομάδα των Φερών έδειξε πολύ καλά στοιχεία  στην άμυνα και το κέντρο αλλά υστέρησε στην επίθεση με αποτέλεσμα να μην καταγραφεί ευκαιρία. Εκτός των τερμάτων ο Ορέστης, είχε μόνο άλλες τρεις πολύ καλές ευκαιρίες ενώ του ακυρώθηκε και γκολ του Δημήτρη Πασχαλίδη στο 89΄ ως επιθετικό φάουλ (σωστά).
Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Χρύσανθος Μεμούρης στο 17΄ με ανάποδο θεαματικό ψαλιδάκι μετά από σέντρα του Παναγιώτη Καστρινού ενώ το δεύτερο, σημειώθηκε στο 86΄, με αυτογκολ αμυντικού σε σύγχιση στην περιοχή των Φερών, μετά από προσπάθεια του Δημήτρη Τζουμακίδη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τον Ηλία Οτέμπερη.
Η διαιτησία των κ.κ. Παπά, Γεωργακούδη και Σουμάκα πολύ καλή.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Στεφανίδης, Ντινούδης, Πετρόπουλος, Τζουμακίδης, Βουδούρης (68΄ Οτέμπερης), Παπαγιαννίδης, Οικονόμου, Μεμούρης (84΄ Πασχαλίδης), Καστρινός, Τρανόπουλος (58΄ Δαρβούδης).
Ο σκόρερ :