Ads 468x60px

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΟΡΕΣΤΗΣ 0 - 2

Καλύτερος ο Ορέστης από τον Ιπποκράτη  και πολύ καλός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δίκαια επιβλήθηκε, στο γήπεδο της Δραγάνας (Χρυσοπηγής Δεβετζή), με σκορ  2 - 0. Αν μάλιστα αξιοποιούνταν και οι σημαντικές ευκαιρίες, που χάθηκαν εξ αιτίας αστοχίας ή εξ αιτίας της πολύ καλής απόδοσης του τερματοφύλακα του Ιπποκράτη, από τους Δημήτρη Δαρβούδη, Χρύσανθο Μεμούρη, Δημήτρη Τρανόπουλο, Ανέστη Παπαγιαννίδη, Νίκο Ελευθεριάδη και Δημήτρη Τζουμακίδη, θα μιλούσαμε για μια εύκολη νίκη καθώς ουσιαστικά η ομάδα μας απειλήθηκε μια - δυο φορές. Όμως με το σκορ στο 1 - 0 (από το Α΄ ημίχρονο) μέχρι το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, που έγινε το 2 - 0, ο αγώνας μπορούσε να κρύβει κινδύνους.
Τα γκολ πέτυχαν : Στο 34΄ ο Χρύσανθος Μεμούρης με κεφαλιά και στο 90΄ + 1΄  (21΄΄ μετά την είσοδό του) ο Δημήτρης Πασχαλίδης με κοντινό πλασέ.
Η διαιτησία των κ.κ. Κυριαζίδη, Τερζόπουλου και Παλαιοπάνη άριστη.
 Σύνθεση Ορέστη :  Γαλλής, Στεφανίδης, Ντινούδης, Πετρόπουλος, Τζουμακίδης, Οικονόμου (78΄ Βουδούρης), Παπαγιαννίδης, Καστρινός, Δαρβούδης (70΄ Ελευθεριάδης), Μεμούρης, Τρανόπουλος (90΄ Πασχαλίδης ).
Οι σκόρερ :