Ads 468x60px

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο PRINCIPAL η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου.  Η πολυπληθής παρουσία των φίλων του Ορέστη αφενός δημιούργησε τις απαραίτητες συνθήκες για μια χοροεσπερίδα με πολύ κέφι και αφετέρου ενίσχυσε οικονομικά το Σύλλογο και με τις προσκλήσεις αλλά και με τη λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε ενδιάμεσα.
Για το λόγο αυτό τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά όσους παραβρέθηκαν και τους παρακαλούν να είναι πάντα κοντά τους ώστε να ενθαρρύνονται στην προσπάθεια που ξεκίνησαν με σκοπό την ανάκαμψη του Συλλόγου. 
Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της παιδικής ομάδας του Ορέστη κατά την περίοδο 1988 - 1989, που σήμερα βαδίζουν στην 5η δεκαετία της ζωής τους.
Ας θυμηθούμε μερικούς απ' τους τότε πιτσιρικάδες :
Αποστολακούδης Γιώργος,  Γιατσίδης Βαγγέλης, Ζαρίφης Κώστας, Ιωαννίδης Δημήτρης, Καμπάδαης Πασχάλης, Καπετανίδης Δημήτρης, Καραφωτίου Πέτρος, Κιτσιούκης Ζήσης, Κουρετσίδης Στέλιος, Κυριακίδης Σωτήρης, Λελίδης Ιορδάνης, Μουτούδης Νίκος, Μπαδιάς Δημήτρης, Παράσχος Σταύρος, Πατσιατζής Γιάννης, Ρυζιώτης Χριστόδουλος, Ρυζιώτης Δημήτρης, Σιαντίδης Χριστόδουλος, Σιγρέκης Σάκης, Σιμιτσάκης Δημήτρης, Σκερλετίδης Δημήτρης, Σταμπολίδης Τάσος, Τζιβάρας Δημήτρης, Τσακιρίδης Βασίλης, Τσερκέζης Χρήστος, Φυδανίδης Πασχάλης.