Ads 468x60px

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ - ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ 3 - 0

Εύκολα ο Ορέστης, όπως αναμενόταν, νίκησε τη φιλότιμη Ένωση Μεταξάδων - Παλιουρίου με σκορ 3 - 0 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Η διαφορά μεταξύ των ομάδων ήταν εμφανής και έτσι στον αγωνιστικό χώρο κυριάρχησε η ομάδα μας πετυχαίνοντας 3 τέρματα έχοντας στο ενεργητικό της μάλιστα δοκάρι και πολλές ευκαιρίες για γκολ.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε μερικές ευκαιρίες : Μπετζέκας 11΄, 21΄, Ζαφειρόπουλος 12΄, 14΄ (η σέντρα σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι), 35΄, Παρασκευάς 19΄, Μεμούρης 34΄, 60΄, 69΄, Καστρινός 37΄και Παπαγιαννίδης 64΄.
Η μοναδική καλή ευκαιρία της Ένωσης ήρθε με ωραία κεφαλιά  μόλις άουτ στο 67΄.
Τα γκολ σημειώθηκαν από Ανέστη Παπαγιαννίδη με κεφαλιά στο 49΄ και από τον Γιώργο Παρασκευά στο 77΄μετά από ωραίο συνδυασμό Μεμούρη  - Παπαγιαννίδη και σουτ του τελευταίου και στο 88΄όταν αυτός πρόλαβε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε έξοδό του και σούταρε στην άδεια εστία.
Να συγχαρούμε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν αθλητικώτατα μεν με αυταπάρνηση δε σήμερα παρά τον απαράδεκτο και επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου.
Η διαιτησία των κ.κ. Κεσσούδη, Καραΐσκου και Σαββούδη πολύ καλή.
Σύνθεση Ορέστη : Καλφόπουλος, Στεφανίδης, Αλεξακούδης, Μπετζέκας, Γιόντης, Παρασκευάς, Ζαφειρόπουλος (65΄ λ. τρ. Ελευθεριάδης), Καστρινός, Οικονόμου (80΄ Βουδούρης), Μεμούρης (88΄ Κυλιτζίδης), Παπαγιαννίδης.
Οι σκόρερ :