Ads 468x60px

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ : ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ - ΟΡΕΣΤΗΣ 1 - 3


Στον εξ αναβολής από τη 12η αγωνιστική αγώνα, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Καστανιές, νικητής αναδείχθηκε ο Ορέστης με σκορ  3 - 1. Καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Ορέστης δίκαια και εύκολα σχετικά πήρε τη νίκη στον αγώνα αυτό, που τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι λόγω της αγωνιστικής ανόδου του Άρδα.
Πέρα απ' τα γκολ η ομάδα μας είχε και 4 πολύ καλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ χωρίς να υπολογίζουμε την επιπολαιότητα των επιθετικών μας και εξ αιτίας της οποίας το σκορ παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα. Στο 90΄ πλασέ του Στέλιου Βουδούρη κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σωτήρη Ντινούδη.
Ο Άρδας είχε μια καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 10΄ και μετά φάνηκε προς το τέλος του αγώνα όταν με απανωτά κόρνερ πίεσε τον Ορέστη.
Τα γκολ σημείωσαν : τα δύο πρώτα  ο συνήθης ύποπτος Χρύσανθος Μεμούρης στο 29΄ με προβολή μετά από παράλληλη σέντρα και στο 52΄ με ένα γκολ μοναδικής ομορφιάς και δείγμα της δεινής ποδοσφαιρικής του ικανότητας, αφού το πέτυχε με ατομική προσπάθεια, που ξεκίνησε από το κέντρο του γηπέδου και αφού πέρασε όποιον αντίπαλο συνάντησε, ακόμα και τον τερματοφύλακα, άφησε τη μπάλα στην κενή εστία. Το τρίτο πέτυχε στο 75΄ ο νεαρός Ηλίας Ζαφειρόπουλος στο ντεμπούτο του (άφησε πολύ καλές εντυπώσεις) πλασάροντας από δεξιά το Ντινούδη. Στην προσπάθειά του ο Φώτης Νάκου να αποσοβήσει το γκολ στη γραμμή του τέρματος,  έστειλε τη μπάλα πιο βαθιά στα δίχτυα.
Στο 84΄ σε επιθετική προσπάθεια του Άρδα, σε μια διεκδίκηση της μπάλας εντός περιοχής ο διαιτητής καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι (σε καμιά περίπτωση δεν ήταν ανατροπή), το οποίο ο Κυριάκος Πετρόπουλος μετέτρεψε σε γκολ.
Από το 64΄ οι Καστανιές αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Χρήστος Γενηκομσίου.
Διαιτητές της συνάντησης οι κ.κ. Κεσσούδης, Δαλαμπούρας και Τσίκας (ουδέν σχόλιο !!!).
Σύνθεση Ορέστη :  Γαβριήλ, Στεφανίδης, Αλεξακούδης Π., Πετρόπουλος, Γιόντης, Παρασκευάς (77΄ Κυλιτζίδης), Ελευθεριάδης (67΄ Ζαφειρόπουλος), Βουδούρης, Μεμούρης (89΄ Κορετσίδης), Καστρινός και Παπαγιαννίδης.

Οι σκόρερ :






Η βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε μετά το σημερινό αγώνα :