Ads 468x60px

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΡΙΖΙΑ 1 - 0

Πολύ δύσκολα ο Ορέστης πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς απέναντι στα μαχητικά Ρίζια. Λόγω της βροχής που είχε πέσει, λόγω του ψύχους που επικρατούσε και λόγω του πολύ κακού αγωνιστικού χώρου ήταν φυσικό να μην παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και φυσικά δεν παίχτηκε. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των λιγοστών φιλάθλων μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και των έξι λεπτών των καθυστερήσεων. Μετά το 60΄ κυριάρχησαν τα Ρίζια και με δυσκολία η ομάδα μας άντεξε την πίεση των φιλοξενουμένων διατηρώντας το 1 - 0. Στο δε 75΄ παρά λίγο να ισοφαρίσει η Π.Α.Ε. Ριζίων αλλά ο Οτέμπερης εξ επαφής απέκρουσε σουτ επιθετικού. Άλλη μια ευκαιρία είχαν τα Ρίζια στο 17΄ αλλά και πάλι ο Οτέμπερης είπε όχι όταν μπλόκαρε καλό σουτ εκ μέρους των Ριζίων. Από την πλευρά του ο Ορέστης με κύριους εκφραστές τον Παγωνίδη, τον Παπαθανασίου και τον Παπαζήση έχασε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Στο τέλος του αγώνα, όταν και χρειάστηκε το φως των προβολέων, αδικαιολόγητα οπισθοχώρησε η ομάδα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει κυρίως από τις βαθιές μπαλιές και τις εκτελέσεις φάουλ προς την περιοχή της, που πολύ εύκολα έδωσε εις βάρος της ο διαιτητής Κεσσούδης. Κατά τ' άλλα η διαιτησία (Κεσσούδης, Κτιστόπουλος, Τερζόπουλος) ήταν καλή.
Το γκολ που έκρινε τον αγώνα επιτεύχθηκε στο 29΄ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Καραγιάννη από αριστερά και εύστοχο πλασάρισμα.
Σύνθεση Ορέστη : Οτέμπερης, Καπουκράνης (81΄ Βλασίδης), Καδόπουλος, Χριστοφορίδης, Χατζημιχάλης, Δήμου, Παπαζήσης, Αλεξακούδης (77΄ Γιόντης), Καραγιάννης, Παπαθανασίου, Παγωνίδης.

Ο σκόρερ :