Ads 468x60px

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΚΥΑΝΗΣ/ΑΣΒΕΣΤΑΔΩΝ - ΟΡΕΣΤΗΣ 0 - 1

Με λυτρωτή τον Δημήτρη Παπαθανασίου  στο 88΄ ο Ορέστης πέρασε δύσκολα από την κατά τα άλλα φιλόξενη έδρα της Ένωσης. Στο λεπτό εκείνο μετά από μια καλή (από τις λίγες) επιθετική προσπάθεια της ομάδας πλάσαρε εύστοχα  και έγραψε το 0 - 1 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.
Λόγω  του ισχυρού αέρα και του τσουχτερού κρύου ο αγώνας ήταν πολύ μέτριος, χωρίς πολλές σωστές ή ολοκληρωμένες προσπάθειες και από τις δύο ομάδες. Οι βαθιές μπαλιές για να απειληθεί η εστία του αντιπάλου δεν είχαν άμεσο αποτέλεσμα και έφτασε η τελευταία και σωστή επίθεση του Ορέστη για να αποφέρει το γκολ της νίκης. Παρά το ότι το ποδόσφαιρο που παίχτηκε  δεν ήταν καθόλου ελκυστικό δημιουργήθηκαν μερικές πολύ καλές ευκαιρίες για σκοράρισμα. Από πλευράς Ορέστη χάθηκαν 4  τέτοιες (Καδόπουλος, Παγωνίδης, Μπακιρτζής, Καραγιάννης) δύο σε κάθε ημίχρονο , ενώ αυτή της Ένωσης χάθηκε στο 67΄ όταν ένα καλό σουτ από επιθετικό της, έφυγε σύριζα άουτ από το δεξί δοκάρι του Οτέμπερη.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Σκίνδρη, Βασιλειάδη και Παλαιοπάνη.
Σύνθεση Ορέστη : Οτέμπερης, Καπουκράνης (89΄ Ζολώτας), Καδόπουλος, Χατζημιχάλης, Χριστοφορίδης, Δήμου, Αλεξακούδης, Παπαζήσης, Μπακιρτζής (89΄ Βλασίδης), Παπαθανασίου, Παγωνίδης (57΄ Καραγιάννης).
Ο σκόρερ :