Ads 468x60px

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ - ΟΡΕΣΤΗΣ 2 - 7

Τυχεροί οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ασπρονερίου. Απόλαυσαν έναν όμορφο αγώνα με εννέα γκολ, είδαν τέσσερις φορές τη μπάλα να αποκρούεται από τα δοκάρια ενώ οι καλές φάσεις και οι ευκαιρίες ήταν πάρα πολλές.
Έχοντας καθολική υπεροχή και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο καθώς και στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα ο Ορέστης, επιβλήθηκε του Ατρομήτου Ασπρονερίου  με σκορ 7 - 2.
Στο ενδιάμεσο διάστημα  η νεανική και φιλότιμη ομάδα του Ασπρονερίου παρ' ότι έχανε με 5 - 0 από το ημίχρονο βρήκε το ψυχικό σθένος να αντεπιτεθεί και κυριαρχώντας για κάποια λεπτά στο κέντρο, να πετύχει δύο γκολ και να έχει δύο δοκάρια.
Στο πρώτο ημίχρονο, που ανήκε αποκλειστικά στον Ορέστη, πολύ εύκολα η ομάδα μας πέτυχε πέντε τέρματα και είχε τουλάχιστον άλλες τόσες κραυγαλέες ευκαιρίες. Στο 3΄ ο Γιάννης Δήμου έγραψε το 0 - 1, στο 8΄ ο Δημήτρης Παπαθανασίου το 0 - 2, στο 14΄ ο  Βαγγέλης Καδόπουλος  το 0 - 3, στο 19΄  πάλι ο Παπαθανασίου το 0 - 4 και στο 23΄ πάλι ο Καδόπουλος  το  0 - 5. Στο 55΄ το Ασπρονέρι μείωσε σε 1 - 5 και στο 57΄ σε 2 - 5. Προς το τέλος του αγώνα και όταν ο Ορέστης ξαναπήρε τον έλεγχο ο Χρήστος Παγωνίδης με δύο γκολ (στο 72΄και στο 87΄) ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2 - 7.
Δοκάρια: για το Ασπρονέρι στο 53΄και στο 68΄, για τον Ορέστη στο 70΄ και στο 80΄.
Η διαιτησία των κ.κ. Σιβούδη, Δαλαμπούρα και Γιασλά  καλή.
Σύνθεση Ορέστη :  Οτέμπερης, Καπουκράνης, Καδόπουλος, Γιόντης, Χριστοφορίδης, Δήμου (87΄ Σαραγλίδης), Χατζημιχάλης, Παπαζήσης, Μπακιρτζής (84΄ Ζολώτας), Παπαθανασίου (53΄ Αλεξακούδης), Παγωνίδης.

Οι σκόρερ :