Ads 468x60px

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ

Στο πλαίσιο της 13η αγωνιστικής της Α΄Έβρου, ο Ορέστης στο γήπεδο του Σοφικού, δύσκολα αλλά δίκαια πήρε τη νίκη με σκορ 1 - 0. Το γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Ιντζές στο 39΄ με πέναλτι σε ανατροπή του Δημήτρη Τσολακίδη. Οι συνθήκες ήταν αντίξοες για τις δυο ομάδες καθώς και ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς (είχαμε τέσσερις τραυματισμούς και αναγκαστικές αλλαγές) αλλά και ο κρύος βοριάς δημιουργούσαν πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Η ομάδα μας προσπάθησε να παίξει σωστά, εν μέρει το κατάφερε, είχε διαστήματα καλής ανάπτυξης, όσο βέβαια της το επέτρεπε η αμυντική τακτική του αντιπάλου και ο αγωνιστικός χώρος,  αλλά γενικά η υπεροχή της ήταν άκαρπη. Είχε από τρεις καλές ευκαιρίες σε κάθε ημίχρονο αλλά χωρίς αποτέλεσμα πέραν του πέναλτι. Στο  36΄ σουτ του Δημήτρη Δαρβούδη μέσα από την περιοχή τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.Ο Ορφέας καλοστημένος  αμυντικά στο Α΄ημίχρονο δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία. Στο Β΄όμως έχοντας και τον αέρα, με τις γνωστές γιόμες δυσκόλεψε τους αμυντικούς του Ορέστη, χάνοντας μάλιστα και δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.
Η διαιτησία των κ.κ. Σημίδη, Κώνογλου και Χρηστίδου με αρκετά λάθη (κατά τη φτωχή μας γνώμη) στην εφαρμογή του οφ σάιτ και στην επίδειξη κίτρινων καρτών. Μας δημιούργησε ερωτηματικά.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Τσιτσκάρης, Ελευθεριάδης, Τσολακίδης (λ. τρ. 69΄ Βλάχος), Κοτζά, Ανδρεάδης, Δαρβούδης (89΄ Τζεράλντο Νόβι), Νάκου, Μπακογιάννης (75΄ Δερνεκξής), Αβογιάν (λ. τρ. 72΄ Τσουκάρης), Ιντζές. 
Ο σκόρερ :