Ads 468x60px

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

2 - 1 Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΗΝ ΑΕΚ

Για την 12η αγωνιστική και 1η του Β΄ Γύρου ο Ορέστης με πολύ καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα νίκησε δίκαια την Α.Ε. Κ. Έβρου με σκορ 2 - 1. Μόνο που σύμφωνα με την εμφάνιση της ομάδας μας και τις με διψήφιο αριθμό ευκαιρίες, το σκορ θα έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Αντίθετα στη μοναδική φάση που μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή του Ορέστη η ΑΕΚ, σκόραρε κι όλας (85΄), έκανε το 2 - 1 και δημιουργήθηκε μ' αυτόν το τρόπο μια ανησυχία. Πέραν των πολλών ευκαιριών ο Ορέστης είχε και 2 σουτ του Κάρεν Αβογιάν να τραντάζουν κάθετο (16΄) και οριζόντιο δοκάρι (82΄). Η ΑΕΚ καλοστημένη αμυντικά, αγωνίστηκε φιλότιμα και δυνατά (όχι αντιαθλητικά) χωρίς να απειλήσει την εστία του Κώστα Γαλλή (εκτός του γκολ).
Σκόρερ του αγώνα οι :  25΄  Νίκος Ελευθεριάδης με ατομική προσπάθεια, 74΄ Ερρίκος Μπακογιάννης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και στο 85΄ σε μικροσύγχιση στην περιοχή  έγινε το 2 - 1.
Η διαιτησία των κ.κ. Κεφίλη, Γεωργακούδη και Καλαϊτζίδη πολύ καλή.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Τσιτσκάρης, Ελευθεριάδης, Πετρόπουλος Χρ., Κοτζά, Πετρόπουλος Στέφ., Δαρβούδης (71΄ Μπακογιάννης), Ανδρεάδης (77΄ Νάκου), Βλάχος (84΄ Θεμελής), Αβογιάν, Ιντζές (89΄ Μοσινιάν). 
Οι σκόρερ :