Ads 468x60px

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ - ΟΡΕΣΤΗΣ 0 - 1

Δύσκολη αλλά δίκαιη και πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Ορέστης στην έδρα της Ένωσης στην Άνθεια, παρά τις αντίξοες συνθήκες καιρού και αγωνιστικού χώρου (κρύο, αέρας δυνατός, συνεχής βροχή, νερά, βούρκος). Ενώ όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την ομάδα μας καθώς είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και σε κάθε επίθεσή της δημιουργούσε κινδύνους για την εστία της Ένωσης (πολύ καλός ο τερματοφύλακάς της είχε τρεις καταπληκτικές αποκρούσεις), προηγήθηκε νωρίς (18΄), στο 14΄ αμυντικός έδιωξε τη μπάλα στη γραμμή, είχε δοκάρι (κάθετο στο 57΄με τον Δημήτρη Δαρβούδη), ήρθε το 65΄ όταν και ο Σέργιος Αγγελακάκης αποβλήθηκε  και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Από κει και μετά η ομάδα οπισθοχώρησε και έπαιξε με αντεπιθέσεις. Στο διάστημα αυτό η ομάδα της Άνθειας είχε τη μοναδική αλλά καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει (τετ α τετ άουτ, 74΄).
Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Σέργιος Αγγελακάκης στο 18΄ με θαυμάσια κεφαλιά μετά από σέντρα από αριστερά.
Αξίζουν τα συγχαρητήριά μας και την απεριόριστη εκτίμησή μας όλοι οι ποδοσφαιριστές μας που αγωνίστηκαν για τη δύναμη, το πάθος και το αθλητικό φρόνημα που επέδειξαν σε έναν αγώνα εκτός έδρας με τόσο κακές συνθήκες και με αντίπαλο μια καλοδουλεμένη ομάδα που χρόνια τώρα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Κοτζά, Τσιτσκάρης (62΄ Ντινούδης), Πετρόπουλος Χρ., Τζουμακίδης, Οικονόμου, Καλυμνιός (85΄ Κώστογλου), Ζότεφ (73΄ Ρουσσίδης Αθ.), Αγγελακάκης, Παρασκευάς, Δαρβούδης (76΄ Κόκκινος).
Η διαιτησία των κ.κ. Σουβαρά, Κτιστόπουλου και Γεωργακούδη, πολύ καλή. Τα λίγα παράπονα της ομάδας μας προς αυτούς ήταν για λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο.
Ο σκόρερ :