Ads 468x60px

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ. 2 - 1

Κάτω από δύσκολες καιρικές (αέρας, κρύο) και γηπεδικές (βαρύ γήπεδο μετά τη βραδυνή βροχή και μόνιμη κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου) συνθήκες  ο κατακόκκινος για μια ακόμη φορά Ορέστης πήρε δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη από έναν ισάξιο αντίπαλο βαθμολογικά και πολύ καλό αγωνιστικά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με αυτές τις συνθήκες, διακινδυνεύοντας τη σωματική τους ακεραιότητα σε κάθε φάση. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αγωνιζόμενοι με ηρωισμό και αυταπάρνηση είχαν τον έλεγχο του αγώνα κυρίως στο Α΄ημίχρονο (είχαν και τον αέρα) και δημιούργησαν 2 - 3 ψιλοευκαιρίες εκτός του γκολ. Στο Β΄ ο Εθνικός (με τον αέρα) πατούσε καλύτερα και όταν απείλησε 2 - 3 φορές ο Κώστας Γαλλής με υπέροχες προσπάθειες αποσόβησε τον κίνδυνο. Από την πλευρά του ο Ορέστης στο Β΄ ημίχρονο είχε εκτός του γκολ άλλες 2 πολύ καλές ευκαιρίες(Δαρβούδης, Παρασκευάς).
Τα γκολ πέτυχαν οι : Κόστα Ζέλεφ στο 13΄ με ωραία κεφαλιά  και ο Ηλίας Οτέμπερης με υπέροχη ατομική προσπάθεια στο 81΄ σε αντεπίθεση της ομάδας. Ο Εθνικός  ισοφάρισε στο 31΄ με γκολ που αμφισβητήθηκε έντονα από τους ποδοσφαιριστές μας θεωρώντας ότι, σε φάση διαρκείας στα καρέ μας μετά από κόρνερ, έγινε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα Κώστα Γαλλή.
Η διαιτησία των κ.κ. Σουβαρά, Κίτσου Κ και Γεωργακούδη ήταν πολύ καλή παρά τη δυσκολία του αγώνα και τη γκρίνια των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Ελέγχεται μόνο για τη φάση της ισοφάρισης. Στο 90΄αποβλήθηκε το νο 7 του Εθνικού καθώς διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα σπρώχνοντας το διαιτητή σε φάση που εκείνος κατελόγισε επιθετικό φάουλ ενώ οι του Εθνικού το ζήτησαν υπέρ τους.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Κοτζά (60΄ Οτέμπερης), Τσιτσκάρης, Πετρόπουλος Χρ., Ρουσσίδης Θ., Οικονόμου, Δαρβούδης (85΄ Τζουμακίδης), Ζότεφ, Ζέλεφ (86΄ Καρασμανάκης), Παρασκευάς (89΄ Κόκκινος), Ντινούδης.
Οι σκόρερ :