Ads 468x60px

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Π.Α.Ε. ΝΙΨΑΣ - ΟΡΕΣΤΗΣ 0 - 1

Δύσκολη αλλά παλληκαρίσια νίκη πήρε ο Ορέστης στη δυνατή έδρα της Νίψας. Το ιδιαίτερο πάθος και η  αθλητικότατη αγωνιστικότητα της τοπικής ομάδας, δεν πτόησαν την ομάδα μας με αποτέλεσμα να σταθεί όρθια  και να πάρει το διπλό. Στο Α΄ημίχρονο ο Ορέστης ήταν καλύτερος, είχε κατοχή μπάλας για το μεγαλύτερο διάστημα, είχε κλείσει την ΠΑΕ στα καρέ της  αλλά η υπεροχή του αυτή δεν μετουσιώθηκε σε γκολ. Απείλησε σοβαρά μόνο σε δυο - τρεις περιπτώσεις. Στο Β΄ η Νίψα βγήκε πιο δυνατά, πίεσε κυρίως στο πρώτο 20λεπτο (είχε δυο δοκάρια στο 56΄και στο 66΄) αλλά και ο Ορέστης έβγαινε απειλητικός συχνά πυκνά, είχε δοκάρι με το Θοδωρή Ρουσσίδη στο 78΄, τεράστια ευκαιρία με τον Κόστα Ζέλεφ στο 80΄ (από τα 3 μέτρα μόνος με την εστία σημάδεψε τον ουρανό) και γενικά το Β΄ημίχρονο ήταν συναρπαστικό. Το γκολ πέτυχε, μετά από εκτέλεση φάουλ, με υπέροχη κεφαλιά ο Γιώργος Παρασκευάς στο 84΄ . Στα εναπομείναντα λεπτά (είχαμε σωστά καθυστερήσεις 5΄ ) με σωστή αμυντική τακτική ο Ορέστης κράτησε τους αντιπάλους μακριά από την εστία του με αποτέλεσμα να μη κινδυνέψει να ισοφαριστεί.
Η διαιτησία των κ.κ. Σουβαρά, Βασιλόπουλου και Κίτσου Κ., παρά τη δυσκολία του αγώνα και τη συνεχή γκρίνια των γηπεδούχων, τα πήγε πολύ καλά. Σχεδόν αλάνθαστη.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Κοτζά, Ντινούδης (88΄ Δροσίδης), Πετρόπουλος Χρ., Ρουσσίδης Θεόδ., Οικονόμου (67΄ Τσιτσκάρης), Δαρβούδης (87΄ Τζουμακίδης), Ζότεφ, Ζέλεφ (89΄ Κόκκινος), Πετρόπουλος Κυρ., Παρασκευάς. 
Ο σκόρερ :