Ads 468x60px

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ/ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ 3 - 2

Άγρια ποδοσφαιρική ομορφιά προσέφεραν οι 30 ποδοσφαιριστές (από φέτος επιτρέπονται 4 αλλαγές), που συμμετείχαν στον σημερινό αγώνα, που δικαίωσε τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι, που είχε πριν ξεκινήσει. Είναι δύσκολο κάποιος που παρακολούθησε το παιχνίδι, να το σχολιάσει. Και δίκαιο να πεις το αποτέλεσμα είσαι μέσα και άδικο, πάλι είσαι μέσα. Ένας εξοργιστικά άστοχος Ορέστης (χάθηκαν από πλευράς του τουλάχιστον 5 ευκαιρίες, απ' αυτές που λέμε δεν χάνονται), πέτυχε  3 γκολ και μάλιστα προηγήθηκε 3 - 0, είχε 1 δοκάρι  αλλά τελικά και κόντεψε να χύσει το γάλα καθώς αν και έπαιζε από το 40΄ με παίκτη παραπάνω, λόγω ανόητης αποβολής του τερματοφύλακα της Ένωσης (κλώτσησε στο στομάχι επιθετικό μας, ενώ είχε μπλοκάρει τη μπάλα), κατάφερε να δεχτεί 2 γκολ μέσα σε ενάμιση λεπτό, με αποτέλεσμα τα τελευταία λεπτά να είναι γκραν γκινιόλ. Γενικά η ομάδα μας είχε μεγάλο διάστημα που ήταν καλύτερη, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά κάπου στο Β΄ημίχρονο θεωρώντας ασφαλές το 3 - 0 έκανε κοιλιά με αποτέλεσμα να φανεί η αντίπαλος. Η Ένωση παρ' όλο που δέχτηκε τα 3 γκολ, πατούσε κατά διαστήματα καλά στο γήπεδο, κυκλοφορούσε τη μπάλα, έβγαινε απειλητική μπροστά χωρίς ωστόσο να έχει καλές ευκαιρίες για γκόλ εκτός από μία στο 0 - 0 και στα δύο γκολ που πέτυχε. Αν και στο Β΄ημίχρονο έπαιζε με παίκτη λιγότερο, αυτό δεν φάνηκε και μάλιστα ήταν καλύτερη από το πρώτο.
Τα γκολ πέτυχαν οι : Θάνος Ρουσσίδης στο 15΄ (ωραίο και γεμάτο σουτ μέσα από την περιοχή) και στο 45΄ με διαγώνιο δυνατό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής και ο Κυριάκος Πετρόπουλος, με πέναλτι που καταλογίστηκε στο 40΄ όπως είπαμε παραπάνω. Η Ένωση μείωσε σε 3 - 1 στο 75΄ με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ και έκανε το 3 - 2 στο 77΄ με ατομική ενέργεια επιθετικού, μετά από συμμαχία θεών και δαιμόνων για τα αμυντικά λάθη που προηγήθηκαν.
Στο 87΄ ο Θανάσης Οικονόμου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή δεν μπόρεσε να κάνει το 4 - 2 καθώς η μπάλα τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Ένωσης.
Η διαιτησία των κ.κ. Σιδηρόπουλου, Κεσσούδη και Τσίκα πολύ καλή, θα μπορούσαμε να πούμε και άριστη, παρά τη γκρίνια των φιλοξενουμένων.
Για τον Ορέστη έπαιξαν οι :  Γαλλής, Ντινούδης (89΄ Καίσας), Δροσίδης, Πετρόπουλος Χρ., Τζουμακίδης, Παρασκευάς (57΄ Οικονόμου), Δαρβούδης (85΄ Ρουσσίδης Θεόδ.), Ζότεφ, Ζέλεφ (72΄ Καρασμανάκης), Πετρόπουλος Κυρ. και Ρουσσίδης Αθ.
Οι σκόρερ :