Ads 468x60px

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ : ΟΡΕΣΤΗΣ – ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ 1 – 0



Για το Κύπελλο Έβρου, ο Ορέστης στο γήπεδό του , επικράτησε με σκορ  1 – 0  και  συνεχίζει στο θεσμό. Σε ένα  βαρύ αγωνιστικό χώρο και υπό την επήρεια ισχυρού ανέμου έγινε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι  κυρίως στο χώρο του κέντρου. Στο Α΄ ημίχρονο  το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο (τον αέρα είχε ο Άρδας), με λιγοστές σοβαρές επισκέψεις στα καρέ των αντιπάλων. Οι ομάδες είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία για γκολ ενώ στο 6΄ ακυρώθηκε τέρμα του Γιώργου Παρασκευά ως οφσάϊτ, για το οποίο δεν έχουμε άποψη. Στο Β΄ όμως μαζί με τον αέρα ο Ορέστης είχε και την υπεροχή, προσπάθησε να παίξει κάτω τη μπάλα και κατά διαστήματα το κατάφερνε παρά το ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο έπαιξε και με παίκτη λιγότερο. Σίγουρα και οι αλλαγές έδωσαν άλλον αέρα στην ομάδα. Μέχρι το 82΄ που επιτεύχθηκε το γκολ ο Σωτήρης Ντινούδης (τερματοφύλακας των Καστανεών) είχε κλέψει την παράσταση με τουλάχιστον τρεις καταπληκτικές αποκρούσεις.
Στο 80΄ αποβλήθηκε μάλλον για εξύβριση με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα ο Κυριάκος Πετρόπουλος και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο τα τελευταία κρίσιμα λεπτά.
Παρά την αποβολή ο Ορέστης συνέχισε να απειλεί και στο 82΄ μια σέντρα σουτ έφερε το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Ο Θοδωρής Ρουσίδης από αριστερά και αφού εξουδετέρωσε δύο αντιπάλους με μια υπέροχη σέντρα σουτ  βοηθούντος και του αέρα νίκησε  τον Σωτήρη Ντινούδη και έστειλε τη μπάλα προς το βάθος της εστίας του. Στο σημείο εκείνο πετάχτηκε ο Δημήτρης Τζουμακίδης και με κεφαλιά ολοκλήρωσε το έργο. Είναι δύσκολο ακόμη και για τους πρωταγωνιστές της επίτευξης του γκολ να πουν με βεβαιότητα σε ποιον κατακυρώνεται.
Η διαιτησία των κ.κ. Σημίδη, Τσίκα και Θεοδωρακέλλη με καλές και κακές στιγμές (πάντα κατά την ταπεινή μας γνώμη),
Με τον Ορέστη έπαιξαν οι : Ζλατάνης, Ντινούδης, Τσιτσκάρης (70΄ Δροσίδης), Ρουσσίδης Θεόδ., Τζουμακίδης, Παρασκευάς (58΄ Ρουσσίδης Αθ.), Δαρβούδης (89΄ Κόκκινος), Ζότεφ, Ζέλεφ (77΄ Οικονόμου), Πετρόπουλος Κυρ., Οτέμπερης Ηλ.
Τα άλλα αποτελέσματα του Βορείου ομίλου :
Σοφικό - Νεοχώρι  0 - 1
Βύσσα - Ορμένιο  2 - 1
Διδ/χο - Δόξα Δόξας  3 - 1