Ads 468x60px

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 4 - 1

Ένας καλός και ορεξάτος Ορέστης στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και καλύτερος  από τον Εθνικό σε όλη τη διάρκειά του, σχετικά εύκολα πήρε τη νίκη με σκορ 4 - 1, ενώ εκτός από μερικές πολύ καλές ευκαιρίες που είχε για να αυξήσει το σκορ είχε και δύο δοκάρια στο Α΄ ημίχρονο.
Τα γκολ πέτυχαν οι Καστρινός Παναγιώτης δύο  (το 1ο με ωραίο και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 11΄ και το 2ο με γυριστή κεφαλιά στο 44΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Ανέστη Παπαγιαννίδη) και  Μεμούρης Χρύσανθος τα άλλα δύο (στο 56΄ με πλασέ μετά από σουτ του Αν. Παπαγιαννίδη και ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα του Εθνικού και στο 61΄ με ωραία προσπάθεια). Ο Εθνικός μείωσε στο 49΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Τα δοκάρια είχαν  στο 20΄ ο Παν. Καστρινός (ίσως η μπάλα να πέρασε τη γραμμή) και ο Αν. Παπαγιαννίδης στο 21΄.
Μεγάλη στιγμή στον αγώνα το ντεμπούτο του 15χρονου Αντώνη Βλάχου όταν στο 80΄ αντικατέστησε τον Ηλία Οτέμπερη. Στα 10 λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε πολύ καλά στοιχεία και παρα λίγο το ντεμπούτο του να συνοδευτεί και με γκολ.
Η διαιτησία των κ.κ. Σουβαρά, Δαλή και Κεσσούδη χωρίς λάθη, πολύ καλή.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Στεφανίδης (67΄ Δαρβούδης), Ντινούδης, Πετρόπουλος, Οικονόμου, Βουδούρης, Ελευθεριάδης, Καστρινός, Μεμούρης (76΄ Τρανόπουλος), Οτέμπερης (80΄ Βλάχος), Παπαγιαννίδης.
Οι σκόρερ :