Ads 468x60px

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ 0 - 2 ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

"Πελάτης" πλέον έχει γίνει για τον Άρδα Καστανεών ο Ορέστης αφού για τρίτο συνεχόμενο αγώνα φεύγει ηττημένος.
Κακός ο Ορέστης (άτολμος, ασύνδετος με πολλά αβίαστα λάθη) στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με καλύτερο αντίστοιχα τον Άρδα (πάθος, σωστές μεταβιβάσεις, τρέξιμο), δίκαια ηττήθηκε με 2 - 0.
Ο αγώνας γενικά ήταν μέτριος με λίγες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Στο χώρο του κέντρου μετά τα πρώτα 10 αναγνωριστικά λεπτά και μέχρι το 60΄ ο Άρδας ήταν κυρίαρχος, αν και  πέραν των γκολ είχε μόνο άλλη μια καλή ευκαιρία (δοκάρι στο 28΄) και 2 - 3 μακρινά άστοχα σουτ.
Από την πλευρά του ο Ορέστης με μια υποψία ευκαιρίας στο Α΄ημίχρονο (κεφαλιά άουτ του Μπακιρτζή στο 16΄) και δυο - τρεις καλές στιγμές στο Β΄ημίχρονο μετά το 60΄όταν και πήρε την πρωτοβουλία στον αγώνα. Στις δύο απ' αυτές ο τερματοφύλακας των Καστανεών  Σωτ. Ντινούδης έδειξε την κλάση του αποσοβώντας εκπληκτικά τον κίνδυνο που δημιουργήθηκε για την ομάδα του ενώ στην τρίτη μετά από σύγχιση στα καρέ του Άρδα, επιθετικός του Ορέστη αστόχησε ευρισκόμενος μπροστά σε κενό τέρμα όταν με υπερένταση προσπάθησε να την προωθήσει στα δίχτυα.
Το πρώτο γκολ επιτεύχθηκε στο 41΄ μετα από καταπληκτική εφαρμογή αντεπίθεσης, όταν  σε βαθιά μπαλιά  επιτιθετικός  των Καστανεών βρέθηκε σε τετ α τετ και δεν αστόχησε.
Το δεύτερο σημειώθηκε στο 50΄ μετά από οικτρότατο λάθος  αμυντικού του Ορέστη (δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να στρωθει στον σκόρερ) πάλι σε βαθιά μπαλιά.
Στο 62΄ ο ορέστης ζήτησε πέναλτι υποστηρίζοντας ότι τη μπάλα, σε σουτ, σταμάτησε αμυντικός με το χέρι.
Δυο οι όμορφες φάσεις πέραν των τερμάτων, που ενθουσίασαν τους 150 περίπου θεατές.
Η πρώτη στο 28΄ (την προαναφέραμε) όταν με ωραίο γυριστό σουτ επιθετικός του Άρδα, με εξουδετερωμένο τον Καλφόπουλο) έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Ορέστη και η δεύτερη στο 76΄ όταν ο Ντινούδης με θαυμάσια εκτίναξη απέκρουσε τη μπάλα από το Γ της εστίας του μετά από καλοζυγισμένο σουτ του Στέλιου Βουδούρη.
Η διαιτησία του κ. Βασιλόπουλου ασορτί με την ανυποληψία στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα (ας το προσέξουν οι διοικούντες) σφύριζε σχεδόν κάθε επαφή, φάουλ σε βάρος του Ορέστη, χωρίς πάντως να επηρεάσει άμεσα το αποτέλεσμα. Για το μη καταλογισμό του πέναλτι δεν έχουμε άποψη λόγω κακής ορατότητας.
Για τον Ορέστη έπαιξαν οι : Καλφόπουλος, Αλεξακούδης Π., Ζαχαρνούδης, Γιόντης, Πετρόπουλος, Οικονόμου (67΄ Βουδούρης), Ελευθεριάδης, Παρασκευάς, Μπακιρτζής (56΄ Μπαλλάκης), Μεμούρης, Αλμπανίδης (28΄ Βλασίδης).