Ads 468x60px

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΝΕΟΧΩΡΙ 1 - 1

Παρά το ότι δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον στο σημερινό αγώνα, οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, προσπάθησαν να ευχαριστήσουν τους λιγοστούς φιλάθλους που παραβρέθηκαν και νομίζω ότι το κατάφεραν. Με φιλότιμο και εντός αθλητικών πλαισίων έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις και έτσι έγινε ένα παιχνίδι καλό με πολλές φάσεις  αλλά δυστυχώς λίγα γκολ. Στο 25΄ και ενώ από την αρχή του αγώνα ο Ορέστης πίεζε και είχε ήδη τέσσερις πολύ καλές μεν αναξοποίητες δε ευκαιρίες (Χρήστος Παγωνίδης, Βαγγέλης Καδόπουλος, Κώστας Μπακιρτζής και Σωτήρης Καπουκράνης) , το Νεοχώρι ευτύχησε να προηγηθεί με απ' ευθείας έξυπνη εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής, του Μάριου Κιολέ. Στη συνέχεια και πάνω στο σάστισμα του Ορέστη για το αναπάντεχο γκολ, το  Νεοχώρι είχε δυο απανωτές ευκαιρίες με κεφαλιές του Θοδωρή Ρουσσίδη (η μία τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι) για να αυξήσει το σκορ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου παρά την πίεσή του ο Ορέστης δεν απείλησε ιδιαίτερα, Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά η ομάδα και ισοφάρισε με σουτ κεραυνό του Νίκου Γιόντη, όταν αυτός πήρε το ριμπάουντ από προσπάθεια του Χρήστου Παγωνίδη. Η πίεση συνεχίστηκε και ακολούθησαν καλές ευκαιρίες με τους Λευτέρη Βλασίδη, Κώστα Μπακιρτζή, Χρήστο Παγωνίδη, Κώστα Χατζημιχάλη και Στέλιο Νένογλου. Το Νεοχώρι στην προσπάθειά του να κλέψει τη νίκη είχε στο ενεργητικό του δύο πολύ καλές επίσης ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις με τον Κώστα Γκεργκίδη και το Στέλιο Θεμελή.
Ο τερματοφύλακας του Νεοχωρίου πολύ καλός είχε τέσσερις σωτήριες επεμβάσεις.
Η διαιτησία των κ.κ. Σκίνδρη, Δερμεντζόγλου και κας Χρηστίδου γενικά ήταν καλή. Τα όποια λάθη δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα. Στο 63΄ ο κ. Σκίνδρης αντικαταστάθηκε από τον κ. Δερμεντζόγλου και ο ίδιος συνέχισε  ως επόπτης.
Η σύνθεση του Ορέστη : Οτέμπερης, Καπουκράνης (56΄ Νένογλου), Καδόπουλος, Πετρόπουλος, Χατζημιχάλης Α., Γιόντης, Χατζημιχάλης Κ., Αλεξακούδης Γ., Μπακιρτζής (76΄ Αλεξακούδης Π.), Παπαζήσης (46΄ Βλασίδης), Παγωνίδης.
Ο σκόρερ :