Ads 468x60px

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΡΙΖΙΑ 0 - 3

Πραγματοποιώντας μια απ' τις χειρότερες εμφανίσεις της ιστορίας του ο Ορέστης υπέστη οδυνηρή ήττα - διασυρμό- στην έδρα του από τα Ρίζια με σκορ 0 - 3 γράφοντας μια μελανή σελίδα στη διαχρονική πορεία του. Δίκαιη πέρα για πέρα και ιστορική η νίκη των Ριζίων (η πρώτη από της υπάρξεώς της σε αγώνα έστω και πλέϊ άουτ), η ομάδα των οποίων με περίσσιο πάθος (σε καμιά περίπτωση αντιαθλητικό), με σωστή ανάπτυξη και εν γένει ωραίο ποδόσφαιρο επικράτησε κατά κράτος του Ορέστη και έτσι δίκαια ήρθε το 3 - 0 γι' αυτήν. Είχε μάλιστα και άλλες δύο ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ. Από πλευράς Ορέστη, που είχε όλο κι όλο δύο άστοχα σουτ (στο 67΄το πρώτο από τον Κώστα Μπακιρτζή και στο 85΄ το δεύτερο  από το Γιάννη Δήμου) δεν πήγε τίποτε καλά σε καμιά από τις γραμμές του.
Και τα τρία γκόλ των Ριζίων ήταν πανέμορφα. Όμως το πιο εντυπωσιακό ήταν το δεύτερο όταν με δυνατό σουτ  ο Παναγιώτης Καστρινός, λίγο κάτω από τη σέντρα κεραυνοβόλησε τον Παναγιώτη Οτέμπερη.
Τα γκολ σημειώθηκαν στο 40΄ το 0 - 1 με πλασέ, στο 55΄ το 0 - 2 με σουτ και στο 70΄ το 0 - 3 με κεφαλιά.
Η διαιτησία των Κεσσούδη, Τοκμακίδη και Κωνσταντάκη πολύ καλή.
Σύνθεση Ορέστη : Οτέμπερης, Καπουκράνης, Βλασίδης (46΄ Καδόπουλος), Πετρόπουλος, Γιόντης, Δήμου, Αλεξακούδης Γ., Παπαζήσης (60΄ Χατζημιχάλης Κ.), Μπακιρτζής, Νένογλου, Παγωνίδης.