Ads 468x60px

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ 3 - 1

Όπως πάντα στο γήπεδό μας, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο οι δυο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο και πάλι με κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών. Ο Ορέστης σαφώς καλύτερος, αρκέστηκε στο φτωχό 3 - 1, αφού οι επιθετικοί του έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα. Η Ομάδα των Μεταξάδων αντιστάθηκε φιλότιμα και με σωστές τοποθετήσεις περιόρισε το σκορ. Σ΄αυτό βέβαια συνετέλεσε εκτός της αμυντικής λειτουργίας των φιλοξενουμένων και της αστοχίας των ποδοσφαιριστών του Ορέστη, η καταπληκτική απόδοση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Είχε στο ενεργητικό του πολλές αποκρούσεις και μάλιστα δύο απ΄αυτές ήταν φανταστικές.
Στο σκορ προηγήθηκε η Αναγέννηση στο 19΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφτασε στον αγέραστο Γαβριηλάκη, ο οποίος από πλάγια κεραυνοβόλησε τον Οτέμπερη. Ο Ορέστης ισοφάρισε στο 24΄ με τον Χρήστο Παγωνίδη με προβολή μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Αναγέννησης. Στο 27΄ ο Νίκος Γιόντης με ένα καταπληκτικό μακρινό σουτ έγραψε το 2 - 1 παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα. Στο 58΄αποβλήθηκε κεντρικός αμυντικός των Μεταξάδων γιατί ανέτρεψε τον Κώστα Μπακιρτζή, που έβγαινε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, ως τελευταίος παίκτης. Στο 62΄ ο Δημήτρης Παπαθανασίου με ένα όμορφο μακρινό σουτ έκανε το 3 - 1.
Η διαιτησία των κ.κ. Σημίδη, Δαλαμπούρα και Κίτσου άριστη.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή με τους Μεταξάδες του βετεράνου X. Γαβριηλάκη, που δεν ξεχνάει την τέχνη του (σκόραρε και είχε μια καλή ευκαιρία να κάνει το 3 - 2, χάρη στην ποδοσφαιρική του οξυδέρκεια) και η επανεμφάνιση με τα χρώματα του Ορέστη του Χρήστου Πετρόπουλου μετά από 11 χρόνια (είχε φύγει  το 2004, μετά τη θητεία του στην παιδική ομάδα του Συλλόγου).
Σύνθεση Ορέστη : Οτέμπερης, Βλασίδης, Καπουκράνης, Χριστοφορίδης (67΄ Πετρόπουλος Χρ.), Χατζημιχάλης, Γιόντης, Αλεξακούδης, Παπαζήσης (51΄ Μπακιρτζής), Καδόπουλος,  Παπαθανασίου (74΄ Δήμου), Παγωνίδης. 
Οι σκόρερ :