Ads 468x60px

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ - ΟΡΕΣΤΗΣ 4 - 1

Σε ένα βαρύ, ακατάλληλο και επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο, με πολύ λάσπη, χιόνι και πάγο ο Άρδας καλύτερος στα σημεία (κυρίως στο β΄ημίχρονο), δυνατότερος στις προσωπικές μονομαχίες και την τύχη με το μέρος του νίκησε δίκαια τον Ορέστη με το βαρύ και υπερβολικό όμως για την εικόνα του αγώνα 4 - 1. Μπορεί βλέποντας το σκορ κάποιος να νομίζει ότι αυτό τα λέει όλα, όμως εξ αιτίας κάποιων λεπτομερειών (κι αυτές στο παιχνίδι είναι) το σκορ έγειρε απ' τη μια μεριά και όχι απ' την άλλη. Πολύ καλός ο Ορέστης στο Α΄ημίχρονο, που ήταν αμφίρροπο με φάσεις και στις δυο εστίες, παρ' ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ (10΄) με προβολή του Τόλη Νικολαΐδη μετά από ένα φαινομενικά ακίνδυνο μακρινό σουτ , όταν η μπάλα ενώ είχε αρχικά μπλοκαρισθεί από τον Οτέμπερη στη συνέχεια όμως του έφυγε λόγω της ολισθηρότητάς της,  ισοφάρισε με ωραία ατομική προσπάθεια του ταλαντούχου Κώστα Μπακιρτζή (19΄) και στη συνέχεια έχασε δύο καταπληκτικές ευκαιρίες να προηγηθεί. Καθώς πίεζε για γκολ σε ξαφνική αντεπίθεση του Άρδα μετά από απρόσμενο λάθος της άμυνας και περίεργο καπρίτσιο της μπάλας έγινε το 2 - 1. Στο Β΄ ημίχρονο μπήκε δυνατότερα ο Άρδας ,πίεσε σημαντικά και είχε 2 - 3 καλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Ορέστης ισορρόπησε τον αγώνα, προσπάθησε να ισοφαρίσει έχοντας στο ενεργητικό του δύο πολύ καλές φάσεις, αλλά μετά το 76΄όταν και έχασε με τραυματισμό στο κεφάλι (τον πάτησε άθελά του, αντίπαλος) τον πολύ καλό Δημήτρη Παπαθανασίου, φάνηκε να οπισθοχωρεί με αποτέλεσμα στο 82΄και το 86΄ να δεχθεί άλλα δύο τέρματα το ένα με ωραία κεφαλιά του Κυριάκου Πετρόπουλου μετά από υποδειγματική αντεπίθεση και το άλλο πάλι με μακρινό σουτ που ενώ φάνηκε η μπάλα να ελέγχεται από τον τερματοφύλακα, του γλύστρησε και κατέληξε στα δίχτυα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν γιατί παρ' όλο που διακινδύνευαν τη σωματική τους ακεραιότητα, τα έδωσαν όλα.
Η διαιτησία των κ.κ. Σκίνδρη, Σουμάκα και Τερζόπουλου με μικρολάθη χωρίς όμως αυτά να επηρεάσουν την εξέλιξη του αγώνα.
Δεν αντιληφθήκαμε τα οφ σάϊτ για τα οποία διαμαρτύρεται η Ομάδα μας και γι αυτό δεν αναφερόμαστε σ΄αυτά.
Σύνθεση Ορέστη :  Οτέμπερης, Καπουκράνης, Καδόπουλος, Χριστοφορίδης, Χατζημιχάλης, Γιόντης, Δήμου (56΄ Καραγιάννης), Αλεξακούδης Γ., Μπακιρτζής, Παπαθανασίου (λ. τρ. 76΄ Βλασίδης), Παπαζήσης (51΄ Παγωνίδης).