Ads 468x60px

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΝΕΟΧΩΡΙ - ΟΡΕΣΤΗΣ 0 - 0

Ο σοβαρός τραυματισμός του Θανάση Οικονόμου μετά από ένα σκληρό - αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Δρόσου Μποϊδανίδη  στο 53΄ και η μεταφορά του με ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες αλλά και για τη διαπίστωση του μεγέθους του τραυματισμού του ήταν το σημαντικότερο γεγονός του αγώνα. Το παιχνίδι στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Νεοχωρίου στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν δυνατό, σκληρό και άτεχνο και σχετικά μοιρασμένο. Μοιρασμένες και οι εν δυνάμει ευκαιρίες με την καλύτερη να είναι από πλευράς του Ορέστη όταν στο 43΄ ο Κώστας Παπαζήσης αστόχησε σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Ορέστης προσπάθησε να "πατήσει" τη μπάλα  και είχε κατά διαστήματα τον έλεγχο του αγώνα ενώ το Νεοχώρι με βαθιές μπαλιές που το ευνοούν λόγω των διαστάσεων του γηπέδου αναστάτωνε την αμυντική γραμμή του Ορέστη.
Στο πρώτο ημίχρονο λόγω διαμαρτυριών των προπονητών των δύο ομάδων (Κυργιαλάνη Νεοχωρίου και Λυμπερίδη Ορέστη) σε αποφάσεις του διαιτητού είχαμε τον αποβολή τους. Στο 39΄του Α΄ημιχρόνου αποβλήθηκε ο Αριστοτέλης Χατζημιχάλης του Ορέστη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ στο 53΄ αποβλήθηκε ο Δρόσος Μποϊδανίδης του Νεοχωρίου επίσης με δεύτερη κίτρινη για το σκληρό φάουλ στον Οικονόμου.
Η διαιτησία άτολμη και υποτονική επηρεάστηκε από την έδρα.
Για τον Ορέστη έπαιξαν : Οτέμπερης, Καδόπουλος, Παπαζήσης, Γιόντης, Χριστοφορίδης, Δήμου, Καραγιάννης, Χατζημιχάλης, Παγωνίδης, Οικονόμου (53΄ λ. τρ. Βλασίδης), Παπαθανασίου.
Ευχόμαστε περαστικά  στον Οικονόμου  και ας ελπίσουμε ο τραυματισμός του να μην είναι τόσο σοβαρός όσο φάνηκε.
Να μη ξεχνάμε ότι η ομάδα μας έχει άλλους δύο σοβαρούς τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών της του Θέμη Μπαλάκη  και του Κώστα Μπακιρτζή με αποτέλεσμα να έχουν περιοριστεί οι επιλογές του προπονητή από την αρχή του πρωταθλήματος.