Ads 468x60px

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΔΙΔ/ΧΟ

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος, την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 και ώρα  3 μ.μ. , ο Ορέστης αντιμετωπίζει στην έδρα του τη φιλόδοξη για φέτος Α.Ε. Διδ/χου.
Το παιχνίδι αναμένεται συναρπαστικό αφού πάντα, άσχετα με την αγωνιστική κατάσταση και τους στόχους των δύο Ομάδων, το γόητρο μπαίνει σε πρώτη προτεραιότητα.
Μπορεί φέτος να φαίνεται το Διδ/χο ενισχυμένο και να προέρχεται από δύο νίκες (στην έδρα του 7 - 1  τα Ρίζια και εκτός έδρας 1 - 0 τις Καστανιές) και η Ομάδα μας από μια ήττα (στην έδρα μας 1 - 0 από τις Καστανιές) και μια νίκη (εκτός έδρας στους Μεταξάδες με 2 - 0) αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε τον αγώνα.
Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές μας στον αγωνιστικό χώρο δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και όλα τα φετινά τους παιχνίδια ήταν αρκετά καλά.
Καλή επιτυχία λοιπόν αφού η νίκη είναι απολύτως εφικτή.
Διατητές οι κ.κ. : Κυριαζίδης, Βασιλόπουλος, Καραΐσκος.
Προϊστορία (1984 - 2014) : Από τους 14 αγώνες πρωταθλήματος που έγιναν στην έδρα μας τα τελευταία 30 χρόνια ο Ορέστης έχει πάρει 9 νίκες, το Διδ/χο 2 ενώ 3 ματς έληξαν ισόπαλα. Συνολικό σκορ : 24 - 5 υπέρ μας.
Το πλήρες πρόγραμμα :