Ads 468x60px

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΔΙΔ/ΧΟ 0 - 4

Μια από τις βαρύτερες ήττες στη ιστορία του, εντός έδρας (5η), υπέστη ο Ορέστης σήμερα στο Δημοτικό μας Στάδιο. Ομαδικά και ατομικά κατώτερος υπέκυψε φυσιολογικά μπροστά στην ανωτερότητα της φετινής ομάδας του Διδ/χου. Το παιχνίδι ήταν δυνατό με επικίνδυνες φάσεις και σ' αυτό συνετέλεσαν και οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν (βροχή, αέρας, κρύο και κακός αγωνιστικός χώρος).
Κυρίαρχο στο κέντρο και με πολύ πάθος το Διδ/χο στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε εύκολα και χωρίς να έχει άλλες ευκαιρίες με 3 - 0, όλα τα γκολ (17΄, 21΄, 29΄) προϊόν  της κακής αμυντικής λειτουργίας του Ορέστη μετά από εκτελέσεις κόρνερ. Σ' αυτό συνετέλεσε και ο βοριάς που φυσούσε και ήταν στο πρώτο ημίχρονο με το μέρος του Διδ/χου. Αποτέλεσμα της πίεσης του Διδ/χου ήταν η ομάδα μας ελάχιστες φορές να περάσει το κέντρο χωρίς να απειλήσει καθόλου. Πολύ νωρίς έγιναν και δύο αλλαγές από τον Λυμπερίδη στην προσπάθειά του να αλλάξει την κατάσταση αντικαθιστώντας στο 33΄ τον Χατζημιχάλη με τον Παπαθανασίου και στο 38΄ τον Οτέμπερη με τον Μπεχτσούδη, χωρίς όμως να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα θυμήθηκε ότι πρέπει να παίξει μπάλα, ισορρόπησε τον αγώνα, κινήθηκε επικίνδυνα, κατάφερε να απειλήσει μερικές φορές την εστία του Διδ/χου αλλά το γκολ της τιμής δεν ήρθε. Απ' την πλευρά της η ομάδα του Διδ/χου, στο β΄ημίχρονο έπαιξε με αντεπιθέσεις, πέτυχε άλλο ένα γκολ σε μια απ' αυτές (72΄) και απείλησε 2 - 3 φορές με μακρινά σουτ.
Η διαιτησία των κ.κ. Κυριαζίδη, Βασιλόπουλου και Καραΐσκου καλή.
Σύνθεση Ορέστη : Οτέμπερης (38΄ Μπεχτσούδης), Καδόπουλος, Βλασίδης, Χριστοφορίδης, Γιόντης, Δήμου, Καραγιάννης, Χατζημιχάλης (33΄ Παπαθανασίου), Παγωνίδης, Οικονόμου, Παπαδόπουλος (62΄ Παπαζήσης).