Ads 468x60px

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 0 - 3

Σε κανένα σημείο του αγώνα ο Ορέστης δεν μπόρεσε να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του Εθνικού. Η Ομάδα μας χωρίς να έχει καμία σχέση με την εμφάνιση στον προηγούμενο αγώνα, ήταν νευρική, ασύνδετη, φλύαρη και καθόλου απειλητική. Τα πολλά λάθη στο κέντρο εξέθεσαν και την άμυνα που εύκολα δέχθηκε  3 γκολ. Δεν δημιούργησε όχι μόνο ευκαιρία αλλά ούτε υποψία ευκαιρίας καθώς το μοναδικό απειλητικό σουτ (απελπιστικά άουτ) έγινε στο 86΄. Ούτε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί μερικά φάουλ που εκτέλεσε  ώστε να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή.
Ο Εθνικός σαφώς ανώτερος, σαφώς πιο Ομάδα με απροσπέλαστη άμυνα και με καλή κυκλοφορία στο κέντρο πέτυχε το στόχο του πολύ εύκολα. Παρ΄ όλη την υπεροχή του βέβαια εκτός των γκολ και δύο καλών σουτ άουτ δεν απείλησε την εστία του Οτέμπερη. Φυσικά αυτό του έφτανε μια και από την αρχή του αγώνα όλα του πήγαν βολικά.
Κομβικό σημείο ίσως να αποδείχθηκε η λανθασμένη (;) υπόδειξη πλάγιου άουτ υπέρ του Εθνικού από τον επόπτη κ. Σαββούδη στο 5΄. Στη συνέχεια του αράουτ η μπάλα βγήκε κόρνερ και από το κόρνερ επιτεύχθηκε το πρώτο τέρμα (αυτογκολ). Από κει και μετά, ουσιαστικά από την έναρξη του αγώνα, τα πόδια του Εθνικού λύθηκαν ενώ αντίθετα του Ορέστη δέθηκαν.
Το δεύτερο  και τρίτο τέρμα μπήκαν με πλασέ (μακρινό) στο 48΄,  και (κοντινό) στο 70΄.
Η διαιτησία των κ.κ. Κυριαζίδη, Σαββούδη, Χρήστου, εκτός της λανθασμένης (;) υπόδειξης πριν την επίτευξη του  πρώτου γκολ, ήταν άριστη.
Ο φίλαθλος κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Διοίκησης  (περίπου 500 οι θεατές) να ενισχύσει την Ομάδα αλλά δυστυχώς αυτή τους απογοήτευσε γιατί φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων.
Σύνθεση Ορέστη : Οτέμπερης, Κοτζά, Κιολές (53΄ Καραγιάννης), Γουγουλιάς, Πατίδης, Πετρόπουλος Στέφ., Θεμελάκης (76΄ Σαραντίδης), Πετρόπουλος Κυρ., Λόλακας, Στέρεβ, Ρουσσίδης (76΄ Κουτσούκης).

Μετά τη νίκη του αυτή ο Εθνικός ουσιαστικά (τυπικά μένουν δύο αγώνες ακόμα) είναι πρωταθλητής Έβρου δίκαια και θα συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄Εθνική.
Στον άλλο αγώνα το Διδ/χο νίκησε στη Άνθεια την Ένωση  με σκορ  4 - 3.

Η βαθμολογία :