Ads 468x60px

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ : ΟΡΕΣΤΗΣ - Π.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 0 - 0 - Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

 Δεν μπόρεσε ο Ορέστης να δείξει την ανωτερότητά του και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία στον αγώνα ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Έβρου. Στον πρώτο αγώνα ως γνωστόν είχε νικήσει η ομάδα μας με σκορ 2 - 1 . Ο αγώνας ήταν δυνατός, άτεχνος και με λίγες ευκαιρίες.  Οι 4 - 5  ευκαιρίες του Ορέστη ήταν κυρίως στο Β΄ ημίχρονο ενώ η Αλεξανδρούπολη είχε δύο και μάλιστα πολύ σημαντικές (μετά από ολέθρια λάθη της άμυνας) στις αρχές του αγώνα. Χαρακτηριστικά του αγώνα ήταν το κρύο και ο βοριάς που δεν άφησε τις ομάδες να δείξουν τις αρετές τους.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αείμνηστου Βενέτη Σταματόπουλου, πατέρα του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Παύλου Σταματόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πρόσφατα.

Η διαιτησία των κ.κ. Κωστούλα, Κατσαντούρα και Καλαϊτζίδη πολύ καλή.

Σύνθεση Ορέστη :  Μαδένης, Αρνίς, Τσιεγγελίδης,  Γκιντίδης, Πεταλωτής (55΄ Δημητριάδης), Λογαράς, Κούρτογλου (55΄ Αντωνόπουλος, 89΄ Ασπιώτης), Σπυρόπουλος (65΄ Τηλέγραφος, 89΄ Άγγος), Πασχαλίδης, Σταματόπουλος, Οτέμπερης. 

Στον 25ο του Τελικό ο Ορέστης θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αλεξ/πολης, ο οποίος επιβλήθηκε του Νεοχωρίου με 2 - 0, στην παράταση .  Η ημερομηνία θα καθοριστεί.