Ads 468x60px

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

18Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΜΑΪΣΤΡΟΣ - ΟΡΕΣΤΗΣ 0 - 3 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟ PLAY OFF

Δυσκολεύτηκε ο Ορέστης,  χθες Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, στο γήπεδο της Μαΐστρου, για την 18η και τελευταία της κανονικής αγωνιστικής περιόδου, να καταβάλλει  την αντίσταση της τοπικής ομάδας, η οποία φιλότιμα πάλεψε στον αγώνα και μάλιστα δυο φορές απείλησε την ομάδα μας  με επίτευξη τέρματος. Λίγο  ο κακός αγωνιστικός χώρος, λίγο  το πάθος των ποδοσφαιριστών  της Μαΐστρου περιόρισαν  την απόδοση του Ορέστη. Παρά ταύτα όμως η ομάδα μας είχε και πολλές άλλες ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ ενώ στο πρώτο ημίχρονο  δυο φορές τα δοκάρια δεν επέτρεψαν να ανοίξει το σκορ. Ήταν στο 17΄ σε προσπάθεια του Γιώργου Λαζαρίδη (κάθετο δοκάρι) και στο 32΄μετά από κεφαλιά του Γιάννη Γκουντενούδη (οριζόντιο δοκάρι).  Στο 61΄, ο κατά τα άλλα καλός διαιτητής, δεν έδωσε πέναλτι στον Ορέστη όταν ο Κώστας Ανδρεάδης ανατράπηκε αντικανονικά εντός περιοχής . Τα τέρματα  πέτυχαν οι :  Δημήτρης Τσομπανούδης στο 46΄ με σουτ μέσα απ’ την περιοχή, ο Θανάσης  Χρηστούδης  στο 62΄ με προβολή από κοντά μετά από καταπληκτική ενέργεια του Δημήτρη Κομεσίδη και στο 90΄ ο Νίκος Λιάνας με πλασέ σε σύγχυση εντός περιοχής. Στο 75΄ αποβλήθηκε το νο 8  της Μαΐστρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω έντονων διαμαρτυριών του.

Η διαιτησία των κ.κ. Τασίου, Γεωργακούδη και  κας Σουμιλένκο  καλή .

Σύνθεση Ορέστη :  Δουλούδης, Θάνος (73΄ Λιάνας), Κομεσίδης (80΄ Κοτζά), Πεταλωτής, Γκουντενούδης (63΄ Γιαννακίδης), Μαμρικισβίλι, Χρηστούδης (63΄ Καπουσούζης), Ανδρεάδης (80΄ Κυρκούσης), Λαζαρίδης, Τσομπανούδης, Τζελέπης.

Αήττητος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο  Ορέστης είναι έτοιμος για τη διεξαγωγή των αγώνων  Play  off που θα ξεκινήσουν την Κυριακή  26 Μαρτίου 2023. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι : Ορέστης, Ιπποκράτης, Διδυμότειχο και Φέρες.

Οι σκόρερ :