Ads 468x60px

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OFF : Α.Ε. ΔΙΔ/ΧΟΥ - ΟΡΕΣΤΗΣ 0 - 3 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΟΜΕΝΗ

Χθες Κυριακή 26/3/2023, στο γήπεδο του Ελληνοχωρίου, έδρα της Α.Ε. Διδχου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play off  του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας Έβρου, ο Ορέστης σχετικά εύκολα ξεπέρασε το εμπόδιο της Α.Ε. Διδ/χου με το ευρύ σκορ 3 - 0, έχοντας στο ενεργητικό του και άλλες καλές ευκαιρίες καθώς και ένα δοκάρι στο 77΄ με τον Κυριάκο Παγωνίδη. Παρά τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι ήταν καλό, ενδιαφέρον και δυνατό. Λόγω αυτής της δύναμης τραυματίστηκαν και αποχώρησαν οι Ανδρεάδης Κώστας και Πετρόπουλος Στέφανος ενώ λόγω του αγωνιστικού χώρου τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Καπουσούζης Κώστας, αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματός του. Στα τέρματα και στις ευκαιρίες του Ορέστη, το Διδ/χο έχει να αντιπαρατάξει δύο καλές ευκαιρίες μία σε κάθε ημίχρονο.

Τα τέρματα πέτυχαν οι :  Θωμάς Θεμελής στο 5' με κεφαλιά, Γιάννης Χριστοφορίδης στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πλασέ από κοντά και Κώστας Καπουσούζης στο 66'  με ατομική προσπάθεια και σωστό πλασάρισμα. 

Η διαιτησία των κ.κ. Μπαλάκα, Καλαϊτζίδη, Πανταζή  καλή .

Σύνθεση Ορέστη :  Δουλούδης, Θάνος, Κομεσίδης, Πεταλωτής, Γκουντενούδης, Πετρόπουλος (56΄ λ. τρ. Μαμρικισβίλι), Θεμελής, Ανδρεάδης  (43΄ λ. τρ. Λαζαρίδης), Καπουσούζης (69'  λ. τρ. Παγωνίδης), Χριστοφορίδης, Τζελέπης (69΄ Λιάνας).

Οι σκόρερ :