Ads 468x60px

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

14Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ – ΟΡΕΣΤΗΣ 2 – 3


Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, παρά το κρύο και το βοριά, σήμερα Κυριακή 13/2/2022, στο Σουφλί, για την 14η αγωνιστική της Α΄κατηγορίας, ο Ορέστης βγήκε νικητής με σκορ 3 – 2 . Στο Α΄ημίχρονο ο αέρας ήταν υπέρ του Έβρου ενώ στο Β΄ υπέρ του Ορέστη.  Ο Έβρος ευτύχησε με το καλημέρα να προηγηθεί, στο 2΄ με απ΄ευθείας χτύπημα κόρνερ. Ο Ορέστης ισοφάρισε στο 7΄ με σουτ  από κοντά του Νίκου Λιανά ενώ στη συνέχεια πήρε τη ηνία του αγώνα αν και ο Έβρος, με τη βοήθεια του αέρα έβγαινε μπροστά επικίνδυνα. Στο 24΄μετά από ωραία σέντρα του Νίκου Λιανά, ο Στέφανος Πετρόπουλος με κοντινή κεφαλιά  κάνει το 1 – 2. Στο 38΄και πάλι μετά από κόρνερ ο Έβρος ισοφάρισε 2 – 2.

Στο Β΄ημίχρονο ο Ορέστης κυριάρχησε έχοντας και τον αέρα με το μέρος του.Η υπεροχή του καρποφόρησε  στο 74΄ όταν με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ο Παύλος Σταματόπουλος έκανε το 2 – 3. Πέραν των γκολ, ο Ορέστης είχε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε.  Στο 78΄ δυνατό σουτ του Στέφανου Πετρόπουλου, τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Έβρου.

Η διαιτησία των κ.κ. Στρατούδη Κολιπέτρου και Κώνογλου ήταν καλή.

Σύνθεση Ορέστη :  Χρηστούδης Δημ., Καραγιάννης, Κιόσης, Κοτζά, Θεμελής (46΄ Πεκέζ), Πετρόπουλος, Παπαγιαννίδης (88΄ Αλεξούδης), Σιγρέκης (46΄ Τσομπανούδης), Μπακογιάννης (75΄ Χρηστούδης Αθ.), Σταματόπουλος (89΄ Γιαννακίδης), Λιανάς.

Οι σκόρερ :