Ads 468x60px

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΗΜΕΡΑ 1/9/2018 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 8ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΣΩΤΗΡΗΣ ΗΛΙΟΥ"



Το 8ο τουρνουά ποδοσφαίρου εις μνήμην του αείμνηστου Σωτήρη Ηλιού, διεξήχθη στο γήπεδο της Οινόης  «ΣΩΤΗΡΗΣ ΗΛΙΟΥ». Ως γνωστόν ο Σωτήρης ξεκίνησε την καριέρα του από την  «Ένωση»  Οινόης και αγωνίστηκε στη συνέχεια με τα χρώματα του «Ορέστη»   τις σεζόν (1995 - 1998, 1999 - 2000 και 2004 - 2005), της «Δόξας» Βύρωνα και της Α.Ε. Διδ/χου. Να επαναλάβουμε  ότι ο  Σωτήρης μετά από τροχαίο ατύχημα πρόωρα βύθισε στο πένθος εκτός από τη φυσική του οικογένεια και ολόκληρη την ποδοσφαιρική οικογένεια του νομού μας
Και στο φετινό  (8ο) καθιερωμένο ετήσιο τουρνουά συμμετείχαν με ομάδες  τους  η  Ένωση Οινόης, ο Ορέστης  και  η Α.Ε. Διδ/χου.
Παρουσία των γονέων και συγγενών του αείμνηστου Σωτήρη, παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, των συμμετεχουσών ομάδων και άλλων φίλων  τελέστηκε  από τον εφημέριο του Αγίου Δημητρίου Άνω Οινόης π. Δημήτριο Τοντσίδη, Αγιασμός και στη συνέχεια Τρισάγιο μπροστά στο μνημείο του που από τις 24 Σεπτεμβρίου του 2011 κοσμεί  το γήπεδο Οινόης, το οποίο και έκτοτε ονομάζεται «Γήπεδο Σωτήρη Ηλιού». Τις ιερές τελετές  ακολούθησε κατάθεση στεφάνων εκ μέρους των Συλλόγων και  σε ένδειξη τιμής για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή διεξάχθηκαν 40λεπτοι αγώνες.
Για την ιστορία είχαμε τα εξής αποτελέσματα :
Α.Ε. Διδ/χου – Ένωση Οινόης  0 – 0.
Ορέστης  - Α.Ε. Διδ/χου 0 – 1
Ορέστης – Ένωση Οινόης  1 – 1 ( Δομπάζης Νικ.).