Ads 468x60px

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2018-19 : ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Με ήττα  2 - 1  από τη νεοφώτιστη Α.Ε.Κ. Έβρου ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Ορέστης. Το γκολ του Ορέστη πέτυχε ο αειθαλής Φώτης Νάκου, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση πέναλτι και απόκρουση του τερματοφύλακα. Η ήττα αυτή δεν πρέπει να μας αποθαρρύνει ή να μας απογοητεύει αν αναλογιστούμε τις συνθήκες με τις οποίες ξεκίνησε τη φετινή περίοδο η ομάδα μας. Η Διοικητική κρίση οδήγησε εκτός ομάδας  20 ποδοσφαιριστές οπότε η νέα Διοίκηση, η οποία με ηρωική απόφαση, ανέλαβε την ομάδα την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή πριν την διάλυσή της, είχε πολύ δύσκολο έργο ως προς την ενίσχυση του έμψυχου υλικού της. Παρ' όλα αυτά τα κατάφερε, προσέλαβε νέο προπονητή, έφερε περί τους 20 νέους ποδοσφαιριστές, η ομάδα συμμετέχει με αξιώσεις στο πρωτάθλημα (θα φανεί στο επόμενο διάστημα) και σίγουρα αν δεν υπήρχαν απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών λόγω τραυματισμού το σημερινό αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.
Πρώτη αγωνιστική ήταν, δεν τελείωσε κάτι και ας είμαστε όλοι εμείς της κερκίδας κοντά στη νέα Διοίκηση χωρίς γκρίνιες και καλοπροαίρετα  να προσπαθούμε να βοηθήσουμε ηθικά με την παρουσία μας, το χειροκρότημά μας και υλικά αν μπορούμε να διαθέσουμε το ευτελές ποσό των 20 € που κοστίζει η φετινή κάρτα διαρκείας για να ενισχύσουμε οικονομικά το Σύλλογο.
Παρακάτω τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική, η οποία  θα διεξαχθεί  το Σαββατοκύριακο 13 και 14/10/2018 :