Ads 468x60px

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΣΤΟ ΔΙΔ/ΧΟ Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 16Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Την Κυριακή  12 Μαρτίου 2017 και ώρα 3 μ.μ., στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, στο Διδ/χο διεξάγεται το ντέρμπι μεταξύ της Α.Ε. Διδ/χου και του Ορέστη. Κατά μεγάλο ποσοστό το αποτέλεσμα του αγώνα θα καθορίσει και το φετινό πρωταθλητή του νομού μας. Βέβαια θα υπάρξουν  έξι ακόμη αγωνιστικές. Οι ομάδες πανέτοιμες πιστεύουμε ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη και να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους με το θέαμα που θα προσφέρουν μέσα σε εντελώς αθλητικά πλαίσια καθώς είναι και οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος. Σ΄ αυτό θα συντελέσει και η διαιτησία αν σφυρίξει σωστά και δίκαια χωρίς προκαταλήψεις. Ως γνωστόν στον πρώτο αγώνα (ήττα του Ορέστη με 3 - 0), μεγάλη ευθύνη στη διαμόρφωση του σκορ είχε και η διαιτησία.
Θα πρέπει οι φίλαθλοι της πόλης μας να παραβρεθούν στον αγώνα, να στηρίξουν την ομάδα και με τη συμπαράστασή τους οι ποδοσφαιριστές μας να κατακτήσουν τη νίκη, γεγονός που φαντάζει εφικτό σύμφωνα με τη δυναμικότητα των ομάδων. Η κρισιμότητα του αγώνα, λόγω του τεράστιου βαθμολογικού ενδιαφέροντός του ας είναι το κριτήριο για την αθρόα προσέλευσή τους.
Ευχόμαστε οι καλύτεροι να κερδίσουν και βέβαια αυτοί να είμαστε εμείς.
Διαιτητές θα είναι σύμφωνα με τους δικούς μας και ανεύθυνους ως ένα βαθμό λογισμούς οι κ.κ. Κυριαζίδης, Σουβαράς και Σιδηρόπουλος οι οποίοι δεν βρίσκονται στους πίνακες διαιτησίας της υπόλοιπης 16ης αγωνιστικής. Πάντως η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Έβρου έχει ως εξής :




Προϊστορία (1986 - 2017) : Την τελευταία 30ετία έχουν γίνει 14 αγώνες στο Διδ/χο. Ο Ορέστης έκανε 4 νίκες, το Διδ/χο 9 ενώ 1 ματς έληξε ισόπαλο. Σκορ  25 - 15 υπέρ του Διδ/χου.
Ολόκληρη η 16 αγωνιστική :