Ads 468x60px

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΖΗΣΗ

Με αφορμή την  αποχώρηση από την Ομάδα του ποδοσφαιριστή  Κώστα Παπαζήση, ο Ορέστης εκτιμώντας την επί σειρά ετών μεγάλη προσφορά του με τα χρώματα της Ομάδας, τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται καλή και με υγεία συνέχεια της αθλητικής, εργασιακής και οικογενειακής του πορείας. 
Ως γνωστόν ο Κώστας  επάνδρωσε επάξια την Ομάδα για εννέα χρόνια (2004 -2012 και 2014 – 2015). Παρ’ όλο που ο σοβαρός τραυματισμός του κατά τη διάρκεια αγώνα τον άφησε για δύο σεζόν εκτός αγωνιστικής δράσης εν τούτοις επανήλθε και δριμύτερος στελέχωσε το Σύλλογο κατακτώντας  μαζί του και ένα πρωτάθλημα Έβρου (2008). 
Πολύ καλός ποδοσφαιριστής (μπακ – χαφ), άριστος χαρακτήρας, χαμηλών τόνων δεν δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα στην Ομάδα αν και κάποιες φορές «αδικήθηκε». Ως αρχηγός στην Ομάδα την τελευταία περίοδο, υπήρξε πρότυπο αθλητή και ανθρώπου απέναντι στους συμπαίκτες του, στους αντιπάλους και στους διαιτητές.

Η οικογένεια του Ορέστη πάντα θα τον θυμάται με τις καλύτερες των αναμνήσεων, θα τον θεωρεί πάντα μέλος της και η πόρτα της θα είναι πάντα ανοιχτή για μελλοντική από οποιοδήποτε πόστο συνεργασία.