Ads 468x60px

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΟΡΕΣΤΗΣ

Σήμερα το απόγευμα 3/8/2015 στο Δημοτικό μας Στάδιο πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας μεταξύ των ποδοσφαιριστών νέων και παλαιών με το νέο προπονητή του Ορέστη το Γιώργο Αραμπατζή εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2015 - 2016. Την  εναρκτήρια ομιλία (γνωριμίας και  σύσφιξης σχέσεων με κοινό σκοπό την προσπάθεια και την καλή πορεία της ομάδας) του προπονητή στους ποδοσφαιριστές εντός των αποδυτηρίων ακολούθησε η πρώτη ελαφρά προπόνηση, η οποία περιελάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις με τη μπάλα και ολιγόλεπτο διπλό. Οι τερματοφύλακες γυμνάστηκαν με τις οδηγίες του ακούραστου όσο και πολύτιμου για την ομάδα Γιώργου Χατζησαββίδη.
Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν 21 ποδοσφαιριστές ενώ την παρακολούθησαν αρκετά μέλη της Διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο Βάγιο Αλεξακούδη.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά στις 6 μ.μ. με εξαιρέσεις και κάποιες πρωινές (9 π.μ.).
Ευχόμαστε στην Ομάδα μας  καλή νέα ποδοσφαιρική χρονιά και κυρίως με υγεία γιατί στο ποδόσφαιρο και λόγω  γηπεδικών συνθηκών και αντιαθλητικών συμπεριφορών κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.
Ευχόμαστε επίσης ευόδωση της προσπάθειας προς το στόχο που δεν πρέπει να είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος!