Ads 468x60px

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟΥΔΗ

Μετά το πρώτο του βιβλίο "Το ποδόσφαιρο στην πρωτοβάθμια Εκπαίδευση", το οποίο έλαχε ευρείας αποδοχής και σημείωσε μεγάλο αριθμό πωλήσεων λόγω του ότι άγγιζε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα με σωστή πληροφόρηση του εκπαιδευτικού, του γονέα  αλλά και του αθλούμενου, δια του ποδοσφαίρου, μαθητή, ο Χρήστος Χρηστούδης, καθηγητής Σωματικής Αγωγής, προπονητής ποδοσφαίρου UEFA  A΄ και προπονητής αξιόλογων ποδοσφαιρικών Ομάδων της περιοχής μας, όπως "Έβρος" Σουφλίου, "Ορέστης" Ν. Ορεστιάδας και τώρα τελευταία του "Άρδα" Καστανεών, λόγω των γνώσεών του, που προήλθαν από την μεγάλη του αγάπη για το Ποδόσφαιρο, προχώρησε σε έκδοση και δεύτερου βιβλίου, αυτή τη φορά με τη συνεργασία του Dr Νικολάου Κουτλιάνου, Επίκουρου Καθηγητή Αξιολόγησης Σωματικής Υγείας Αθλουμένων του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με άλλο ένα ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα που κυρίως απευθύνεται στον προπονητή ποδοσφαίρου. Ο τίτλος του νέου βιβλίου είναι : "Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία στο Ποδόσφαιρο - Απαντήσεις σε 100 ερωτήματα".  Στο βιβλίο αυτό, που είναι των εκδόσεων SPORTBOOK, ο προπονητής που θέλει πραγματικά να είναι γνώστης του αντικειμένου του θα βρει απαντήσεις στα πιο συνηθισμένα ερωτήματα που τον απασχολούν κατά την επαγγελματική του αυτή ενασχόληση. Αναφέρονται δε αφενός σε πρακτικά θέματα προπονητικής αλλά και σε επιστημονικά θέματα που έχουν σχέση με την αθλητιατρική, όπως για τη φυσική κατάσταση, για την προετοιμασία, για την τακτική, τον ιατρικό έλεγχο, τα βοηθήματα και άλλα πολλά.
Ευχόμαστε να διαδοθεί και να πωληθεί το βιβλίο όχι τόσο για το οικονομικό του σκέλος αλλά κυρίως για τη χρησιμότητά του.
Με την ευκαιρία της έκδοσης του νέου του βιβλίου συνομιλήσαμε μαζί του υπό μορφή συνέντευξης για να δώσουμε την ευκαιρία στον αναγνώστη να διαβάσει λίγα λόγια για το βιβλίο από πρώτο χέρι :

-Κύριε Χρηστούδη, είναι το δεύτερο βιβλίο που έχετε γράψει. Πως αποφασίσατε να γράψετε κάτι τόσο πρωτοποριακό;
-Πράγματι είναι το δεύτερο βιβλίο που έχω γράψει. Το πρώτο είχε θέμα "Το ποδόσφαιρο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση" και πήγε πολύ καλά στις πωλήσεις. Έτσι λοιπόν ο εκδότης  βλέποντας τις πωλήσεις του πρώτου βιβλίου μου έδωσε την άδεια να γράψω ότι έχω στο νου. Προχώρησα λοιπόν στη συγγραφή και του δεύτερου βιβλίου με τη βοήθεια του φίλου μου Dr κ. Νικολάου Κουτλιάνου.

-Ο τίτλος είναι "ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Απαντήσεις σε 100 ερωτήματα". Σε τι πραγματεύεται ;
- Ακριβώς αυτός είναι ο τίτλος. Το βιβλίο πραγματεύεται θέματα που δεν έχουν ξαναγραφεί σε επίσημο ελληνικό σύγγραμμα. Έχουμε απαντήσει στα 100 πιο δύσκολα ερωτήματα, που αφορούν στο σύγχρονο Έλληνα προπονητή. Θέματα ιατρικά, υγείας, απόδοσης, συστημάτων, βετεράνων, ακαδημιών κτλ. Είναι θέματα που έχουν πολλούς προβληματισμούς. Εδώ λοιπόν βρίσκουμε όλα τα ερωτήματα και όλες τις απαντήσεις  σε γλώσσα πλήρως αντιληπτή από όλους.

-Που μπορεί ο ενδιαφερόμενος να βρει το βιβλίο σας ;
- Σε  βιβλιοπωλεία της πόλης μας καθώς και ηλεκτρονικά μέσω του ίντερνετ.

-Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία ως προς την κυκλοφορία του και "καλοτάξιδο" στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

-Σας ευχαριστώ πολύ. 


-