Ads 468x60px

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ 0 - 1

Πιο ταιριαστός τίτλος θα ήταν ΟΡΕΣΤΗΣ - ΝΤΙΝΟΥΔΗΣ 0 - 1. Ο αγέραστος τερματοφύλακας των Καστανεών έκανε 5 καταπληκτικές αποκρούσεις κράτησε το μηδέν για την εστία του και ίσως αυτός να είναι η αιτία που σήμερα ηττήθηκε ο Ορέστης. Δεν ήταν κακός ο Ορέστης παρά την ήττα του. Είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα  αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει καθώς μαζί με τις αποκρούσεις του Ντινούδη συνετέλεσε και η αστοχία των παικτών του. Παρ' όλο που ο βασικός σέντερ φορ (Μπακιρτζής) δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, η Ομάδα σαν απόρροια της υπεροχής της είχε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά δεν είχε και την τύχη με το μέρος της.
Το παιχνίδι ήταν σκληρό αλλά όχι αντιαθλητικό και η διαιτησία των Σουβαρά, Δαλαμπούρα και Τερζόπουλου άριστη. Η ομάδα του Άρδα πολύ καλά στημένη και με ιδιαίτερο πάθος αμύνθηκε όταν έπρεπε και χτύπησε όταν έπρεπε έστω και κόντρα στη ροή του αγώνα.  Στο πρώτο ημίχρονο ελάχιστες φορές πέρασε τη σέντρα, στο δεύτερο όμως με την είσοδο του Χαρχάλη ισορρόπησε το παιχνίδι  και  με αντεπιθέσεις απείλησε τρεις φορές. Τη μία σκόραρε ( στο  55΄), την άλλη η μπάλα έφυγε σύριζα άουτ και την άλλη μπλόκαρε ο Μπεχτσούδης. Παρ' ότι ο Ορέστης πίεζε για ισοφάριση στο 74΄ μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ από μέρους του Άρδα η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά, αιφνιδίασε τον Μπεχτσούδη και τελικά κατέληξε  άουτ αφού όμως έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 85΄ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιώργος Μυλωνάς των Καστανεών. Ο αγώνας τελείωσε με τον Ορέστη να πιέζει για ισοφάριση, χωρίς όμως να το καταφέρει.
Οι ποδοσφαιριστές του τα έδωσαν όλα και μακάρι να συνεχιστεί έτσι η προσπάθεια. Σίγουρα θα ρθουν μαζί με τις καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα.
Έπαιξαν οι : Μπεχτσούδης (89΄ λ. τρ. Καλφόπουλος), Καπουκράνης (57΄ Παπαζήσης), Καδόπουλος, Χριστοφορίδης, Γιόντης, Δήμου, Καραγιάννης, Χατζημιχάλης, Παγωνίδης, Οικονόμου, Παπαδόπουλος (77΄ Βλασίδης).