Ads 468x60px

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ : ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΟΡΕΣΤΗΣ 2 - 0

Στην παιδική ομάδα της Καππαδοκίας Αλεξ/πολης κατέληξε το Κύπελλο του  Πρωταθλητή του παιδικού πρωταθλήματος του νομού Έβρου  αφού στον τελικό που διεξήχθη σήμερα Σάββατο 31/5/2014 και ώρα 17:30 στο γήπεδο του Σουφλίου, νίκησε τον Ορέστη με σκορ 2 - 0. Στο πρώτο ημίχρονο (40λεπτα τα ημίχρονα) το σκορ ήταν 0 - 0.
Το παιχνίδι, που έγινε σε καθαρότατα αθλητικά πλαίσια,  μέχρι το 9΄ του β΄ ημιχρόνου ήταν όμορφο και ισορροπημένο, με φάσεις και στις δύο εστίες χωρίς να παραβιαστεί κανένα τέρμα. Από πλευράς Ορέστη υπήρξαν δύο σημαντικές φάσεις για γκολ με πρωταγωνιστή τον Πασχαλίδη αλλά στη μεν μια αστόχησε σε σχεδόν τετ α τετ ενώ στην άλλη το έξυπνο σουτ που επιχείρησε εξουδετέρωσε με υπερπροσπάθεια ο τερματοφύλακας της Καππαδοκίας. Από το 9΄ του β΄ημιχρόνου την παράσταση έκλεψε ο διαιτητής με τις παρατραβηγμένες αποφάσεις του. Κατάφερε σε ένα "φιλικό" παιχνίδι παιδικών ομάδων χωρίς καμιά αψιμαχία, να αποβάλλει 3 ποδ/στές με δεύτερες κίτρινες κάρτες και να καταλογίσει ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Δύο του Ορέστη αρχικά (στο 9΄  και στο 15΄ του β΄ημιχρ., τον Αλεξακούδη πρώτα και τον Παπαδόπουλο μετά) και έναν της Καππαδοκίας (στο 22΄του β΄ημιχρ.)
Στο 17΄ μετά την αποβολή και του Παπαδόπουλου, με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έγινε το 1 - 0 για την Καππαδοκία. Παρ' όλο που η ομάδα μας αγωνιζόταν με 9 παίκτες στεκόταν καλά και στο 20΄ σε μια επιθετική της προσπάθεια κέρδισε πέναλτι (η αλήθεια είναι ότι μόνο ο διαιτητής το είδε), αλλά ο Παπαγιαννίδης αστόχησε στέλνοντάς το άουτ (η μπάλα έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι) και χάνοντας την ευκαιρία για ισοφάριση. Πάντως αυτή ήταν και η απαίτηση των φίλων της Ομάδας μας (να εκτελεσθεί άουτ), οι οποίοι με κανέναν τρόπο δεν ήθελαν εύνοια μετά τις αποβολές.
Από κει και μετά σιγά - σιγά η πλάστιγγα έγειρε στο μέρος της Καππαδοκίας και στο 35΄ του β΄ημιχρ. έγραψε το 2 - 0 ενώ στο τελευταίο δίλεπτο είχε και μια άλλη πολύ καλή ευκαιρία για να αυξήσει το σκορ. Το τρίτο τέρμα απεσόβησε ο Δερνεκξής.
Ορέστης :  (προπονητής ο Βασίλης Τακάκης) Δερνεκξής Βλ., Αλεξακούδης Π., Κεσκινίδης Π., Στεργίδης Δ., Παπαδόπουλος Δ., Καρασμανάκης Π., Πασχαλίδης Δ., Κορετσίδης Άγγ., Χαριοπολίτης Κ., Βουλτσίδης Δ., Παπαγιαννίδης Αν. ( έπαιξαν και οι : Χατζηαντωνίου Αλ., Αγγελούδης Ηρ., Πετράς Γ., Λυμπερίδης Χρ. και Μαυρίδης Π.).