Ads 468x60px

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΠΑΙΔΙΚΟ : ΑΚΡΙΤΕΣ ΟΡΜΕΝΙΟΥ - ΟΡΕΣΤΗΣ 1 - 7 ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ

Σε ένα πολύ καλό γήπεδο και από πλευράς αγωνιστικού χώρου αλλά και εγκαταστάσεων και σε ένα εντυπωσιακά φιλόξενο περιβάλλον  με άψογη συμπεριφορά τόσο των παραγόντων όσο και των μικρών ποδοσφαιριστών της τοπικής Ομάδας (σπανίζουν αυτές οι συμπεριφορές τουλάχιστον στα όρια του Έβρου),  διεξήχθη σήμερα 11-5-2014 ο ημιτελικός του παιδικού πρωταθλήματος Έβρου στο Ορμένιο.
Πρώτα - πρώτα νίκησε ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο και ύστερα ο Ορέστης.
Για την ιστορία, το σκορ διαμορφώθηκε σε 7 - 1. Σκόραραν για την Ομάδα του Ορέστη από 1 γκολ ο καθένας οι : Βουλτσίδης, Παπαγιαννίδης, Πασχαλίδης, Καρασμανάκης, Χαριοπολίτης και οι μικροί Μαυρίδης και Βαγγέλωφ. Για την Ομάδα του Ορμενίου είχε μειώσει σε 6 - 1 ο Εχιάδης.
Έπαιξαν οι : Δερνεκξής, Αγγελούδης (Βαγγέλωφ), Κεσκινίδης (Πετράς), Λυμπερίδης (Στεργίδης), Παπαδόπουλος, Αλεξακούδης (Χατζηαντωνίου), Βουλτσίδης, Καρασμανάκης (Κορετσίδης), Πασχαλίδης, Χαριοπολίτης, Παπαγιαννίδης (Μαυρίδης).
Με τη νίκη της αυτή η παιδική Ομάδα του Ορέστη προκρίθηκε για τον τελικό του πρωταθλήματος. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή του νοτίου ομίλου, ο οποίος ακόμη δεν είναι γνωστός.