Ads 468x60px

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΕΓΙΝΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ

Σήμερα Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου του Δήμου μας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου μας για το 2014.
Η άψογη διοργάνωση, η παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου και η πολυπληθής παρουσία αθλητών, γονέων και επισήμων δημιούργησαν μια όμορφη και ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Την πίτα ευλόγησε η Εκκλησία δια του  Αρχιμανδρίτου μας π. Βαρθολομαίου Αστεριάδη ενώ χαιρετισμό απηύθυναν τόσο ο ίδιος όσο και πρόεδρος του Ορέστη κ. Βαγγελούδης Παναγιώτης μαζί με όλους τους  επισήμους που παρευρέθηκαν τιμώντας με την παρουσία τους το Σύλλογο και την εκδήλωση.
Εκτός λοιπόν του προέδρου και του π. Βαρθολομαίου χαιρέτισαν την εκδήλωση  και οι κ.κ. : Γεροντόπουλος Κυριάκος, Υφυπουργός Εξωτερικών, Δερμεντζόπουλος Αλέξανδρος, βουλευτής (με επιστολή), Μουζάς Δημήτριος, Δήμαρχος Ν. Ορεστιάδας, Βαβίας Σταύρος, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος, Θράκης και Ανατ. Μακεδονίας, Γκουγκουσκίδου Μαρία, Περιφερειακή Σύμβουλος Έβρου, Μαυρίδης Βασίλειος, Δημοτικός Σύμβουλος και αρχηγός της Δημοτικής Αντιπολίτευσης, Χατζημαρινάκης Παντελής, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Έβρου και ο προσκληθείς και φιλοξενούμενος Αλεξανδρίδης Κυριάκος, Τεχνικός Υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ.
Το φλουρί της πίτας βρέθηκε στο κομμάτι του Β΄τμήματος Μπαμπίνι, που είχε παραλάβει ο  προπονητής  του τμήματος  Βασίλης Πατίδης ενώ ακολούθησε κλήρωση με διάφορα δώρα για τα παιδιά της Ακαδημίας.
Στη συνέχεια πλούσιος μπουφές, περίμενε όλους τους καλεσμένους και παρευρισκόμενους, με ποικιλία εδεσμάτων.


  
Οι  ομιλήσαντες :