Ads 468x60px

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ

     Τελέστηκε σήμερα 18-9-2013 στο Δημοτικό μας Στάδιο ο καθιερωμένος Αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Παρουσία όλου του Δ.Σ. του Συλλόγου, του προέδρου της ΕΠΣ Έβρου κ. Χρήστου Καραβασίλη, του μέλους της ΕΠΣ κ. Παντελή Χατζημαρινάκη, των προπονητών της Ομάδας μας, τμήματος της Ακαδημίας, της ανδρικής Ομάδας καθώς και των φιλοξενουμένων
ποδ/στών και Διοίκησης της Καππαδοκίας, ο π. Χρήστος Πεταλάς ευλόγησε δια του αγιασμού όλους τους παρευρισκόμενους. Ο πρόεδρος του Ορέστη κ. Παναγιώτης Βαγγελούδης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Χρήστος Καραβασίλης απηύθυναν χαιρετισμό ευχόμενοι κυρίως στους ποδοσφαιριστές υγεία, καλό πρωτάθλημα και άψογη συμπεριφορά στους αγωνιστικούς χώρους.
     Στο  ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκαν για την προσφορά τους κυρίως στο ποδόσφαιρο της Θράκης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθης κ. Άρης Πιαλόγλου από τον δικό μας πρόεδρο και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Χρήστος Πανόπουλος από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου κ. Χρήστο Καραβασίλη. Απόντος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του κ. Πανόπουλου την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Νίκος Δαμκαλής.
     Στο φιλικό αγώνα που ακολούθησε ένας σαρωτικός Ορέστης αλλά μετά το πρώτο 25λεπτο, κατά το οποίο η Καππαδοκία υπερείχε παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, νίκησε με σκορ  5 - 0. Ήταν η καλύτερη φετινή φιλική εμφάνιση της ομάδας μας με σωστή ανάπτυξη και πολύ ταχύτητα. Σκόραραν οι : Στέρεβ 3 (28΄, 40΄, 69΄), Κουτσούκης  1 (32΄) και Ρουσσίδης 1 (65΄).
Έπαιξαν οι : Μπεχτσούδης, Κοτζά, Κιολές (Πετράς), Μπαχτσεβανίδης (Δερνεκξής), Πατίδης, Πετρόπουλος Στέφ. (Λόλακας), Ρουσσίδης (Δημισκίδης), Μαλασίδης Γ. (Πετρόπουλος Κυρ.), Κουτσούκης (Κώστογλου), Στέρεβ (Σαραντίδης), Δοϊνούδης (Δαρβούδης).