Ads 468x60px

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΣΕΠΤ 2013 - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ

     Το πιο δυνατό φιλικό της περιόδου δίνει ο Ορέστης την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013. Αντιμετωπίζει  στο Δημοτικό μας γήπεδο στις  5.30  το απόγευμα την αξιόλογη Ομάδα του Α.Ο. Καππαδοκών Αλεξ/πολης. Ο αγώνας που εκτός από ένα γερό τεστ για τις δυο ομάδες είναι και μια σβηστήρα,  για να διαγράψει την περσινή έχθρα,  που κακώς δημιουργήθηκε και από τις δύο πλευρές, με ένα φιλικό σωματείο που τόσα χρόνια εργάζεται για την πρόοδο του Εβρίτικου ποδοσφαίρου.

     Πριν από την έναρξη του αγώνα  θα τιμηθούν για την διαχρονική προσφορά τους στο Ελληνικό και ειδικά  στο Θρακιώτικο Ποδόσφαιρο : ο μεγαλομέτοχος  της ΠΑΕ  Ξάνθης κ. Χρήστος Πανόπουλος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Αριστείδης Πιαλόγλου. Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο τεχνικός Δ/ντής της ΠΑΕ, κ. Γιάννης Παπαδημητρίου.

Θα πρέπει να συγχαρούμε τη Διοίκηση της Ομάδας μας για την πρωτοβουλία αυτή γιατί μ' αυτό τον τρόπο τιμά όχι μόνο τους φιλοξενούμενους αλλά και τον ίδιο το  Σύλλογό μας.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την παρουσία τους αφενός  μεν για να δουν τη φετινή μας Ομάδα αφετέρου δε για να τιμήσουν τις παραπάνω προσωπικότητες.