Ads 468x60px

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ 1 - 0 ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΟΜΕΝΗ

 Για την 6η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ  χθες Κυριακή 4/6/2023 ο Ορέστης παρουσία εντυπωσιακού πλήθους φιλάθλων,  καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα επιβλήθηκε του Άρη Πετεινού Ξάνθης με το φτωχό μεν αλλά πολύτιμο δε 1 - 0 καθώς δεν μετουσίωσε σε τέρμα και άλλες πολύ καλές ευκαιρίες που είχε.

Με τη νίκη της αυτή η Ομάδα μας  μαθηματικά εξασφάλισε την άνοδό της στη Γ΄ Εθνική ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής κατά την οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας  τον Ορφέα  Ελευθερούπολης Καβάλας.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Κώστας Ανδρεάδης στο 37΄ με απ' ευθείας έξυπνη εκτέλεση κόρνερ. 

Η διαιτησία των κ.κ Παναγιωτίδη, Διονίδη και Γρηγορούδη άριστη.

Σύνθεση Ορέστη :  Δουλούδης, Ζούρκος, Κοτζά (64΄ Κυρκούσης), Ασπιώτης, Θεμελής, Πετρόπουλος (49΄ Τζελέπης), Χριστοφορίδης, Ανδρεάδης, Λαζαρίδης (49΄ Κομεσίδης), Σταματόπουλος (64΄ Μαμρικισβίλι), Καπουσούζης (68΄ Χρηστούδης). 

Μετά τη λήξη του αγώνα απενεμήθη στον Ορέστη  από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου κ. Παντελή Χατζημαρινάκη το Κύπελλο  του πρωταθλητή Έβρου, εν μέσω πανηγυρισμών.

Επίσης Κύπελλο δόθηκε και στους μικρούς της Ακαδημίας του Ορέστη του τμήματος Κ12, οι οποίοι ανεδείχθησαν πρωταθλητές Έβρου στην ηλικία τους.