Ads 468x60px

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΟΡΕΣΤΗΣ - ΣΟΥΦΛΙ 2 - 1

Με νύχια και με δόντια στο τελευταίο 20λεπτο, ο Ορέστης δεν επέτρεψε στον Έβρο να ισοφαρίσει και το σφύριγμα της λήξης τον βρήκε να πανηγυρίζει άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα.
Στο Α΄ημίχρονο παρ' όλο που ο αγώνας ήταν μοιρασμένος σε κατοχή της μπάλας, ο  Ορέστης ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ  όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Φώτη Νάκου, ο Ερρίκος Μπακογιάννης στο 16΄ με κεφαλιά σημείωσε το 1 - 0 ενώ είχε και κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ.. Παρά το ότι το Σουφλί  στις μονομαχίες φάνηκε πιο δυνατό  και είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει  δεν απείλησε περισσότερο. Στο Β΄ ημίχρονο και ενώ ο Ορέστης ξεκίνησε πολύ καλλίτερα από το Α΄, πέτυχε στο 52΄ με πέναλτι του Αλή Κοτζά  (ανατροπή του Δημήτρη Τσομπανούδη) το 2 - 0 και με αντεπιθέσεις δημιούργησε κινδύνους για την αντίπαλη εστία εντούτοις δέχθηκε μεγάλη πίεση από τον Έβρο μετά το 2 - 1 ( στο 61΄ και προήλθε από χοντρό λάθος της άμυνας - πάρε, βάλε -). Οι πολύ επικίνδυνες βαθιές σέντρες κυρίως με τα κερδισμένα έξω από την περιοχή φάουλ δημιουργούσαν πανικό στην άμυνα της ομάδας μας, η οποία ευτυχώς ανταπεξήλθε στην πίεση αυτή επιτυχώς και το σφύριγμα της λήξης ήταν πράγματι ανακουφιστικό.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Σημίδη, Κωνσταντάκη και Χρηστίδου .
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Λουλούδης (71΄ Αλεξιάδης), Γκαλογιάν, Κοτζά, Χριστακίεφ, Πετρόπουλος Στέφ., Μπακογιάννης (88΄ Πετρόπουλος Χρ.), Θεμελής, Τσομπανούδης (89΄ Λιθοξόπουλος), Νάκου (60΄ Φυδανίδης), Τσουκάρης.
Οι σκόρερ :