Ads 468x60px

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

ΠΕΡΑΣΕ Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ

Με σκορ 3 - 0 ο Ορέστης πέρασε από το Νεοχώρι και προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει και πάλι εκτός έδρας το νικητή του αγώνα μεταξύ Σουφλίου και Καστανεών (παίζουν 22/1/2019).
Καλύτερος ο Ορέστης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατά διαστήματα πολύ καλός, δίκαια και σχετικά εύκολα νίκησε την ομάδα του Νεοχωρίου. Παρά την υπεροχή του όμως ο Ορέστης στο Α΄ ημίχρονο εκτός του γκολ (44΄ Στέφανος Πετρόπουλος) όλο κι όλο άλλες δυο φορές απείλησε με αξιώσεις την εστία του Παναγιώτη Οτέμπερη. Αντίστοιχα το Νεοχώρι είχε μια καλή ευκαιρία με το Στέλιο Θεμελή. Στο Β΄ημίχρονο ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος του Ορέστη και με αρκετές ευκαιρίες πέραν των γκολ (48΄  και  79΄ Δημήτρης Δαρβούδης).
Για άλλη μια φορά κατα τη διάρκεια του αγώνα βρέθηκαν αντιμέτωποι πατέρας (Στέλιος Θεμελής, Νεοχώρι) και γιος (Θωμάς Θεμελής, Ορέστης). Επίσης ντεμπούτο και για τον 14χρονο Ραφαήλ Θεοχαρίδη.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Κεφίλη, Δαλή και Καλαϊτζιδη.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής (87΄ Θεοχαρίδης), Τσιτσκάρης (68΄ Θεμελής), Κοτζά, Πετρόπουλος Χρ., Δερνεκξής, Πετρόπουλος Στέφ., Ελευθεριάδης, Νάκου (72΄ Μοσινιάν), Βλάχος, Δαρβούδης (83΄ Ντουμανάκης), Μπακογιάννης.
Οι σκόρερ :