Ads 468x60px

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΝΕΟΧΩΡΙ 2 - 0 (3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) ΣΗΜΕΡΑ 20/10/2018


     Σε ένα μέτριο γενικά παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις στις δυο εστίες αλλά με δυνατές μονομαχίες κυρίως στο κέντρο, ο Ορέστης  (με κόκκινη στολή και πάλι) σαφώς καλύτερος και μάλιστα κατά διαστήματα με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, επιβλήθηκε δίκαια του Νεοχωρίου με σκορ 2–0.      
     Εάν τα διαστήματα αυτά αυξηθούν , αφού υπάρχουν οι δυνατότητες, σίγουρα η πορεία της Ομάδας θα είναι σημαντικά αξιόλογη. 
      Εκτός των τερμάτων  υπήρξαν  από τον Ορέστη άλλες τέσσερες  εξαιρετικές ευκαιρίες ενώ το μαχητικό, καλοστημένο και με αμυντικούς προσανατολισμούς  Νεοχώρι απείλησε μόνο μία φορά στο Α΄ημίχρονο.
      Τα γκολ πέτυχαν :  ο Κάρεν Αβογιάν στο 28΄ με προβολή από κοντά μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα  του Νεοχωρίου Παναγιώτη Οτέμπερη, σε σουτ του Αντώνη Βλάχου και ο Χρήστος Δερνεκξής στο 38΄ με έξυπνη κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Φώτη Νάκου.
     Ιδιαίτερο ενδιαφέρον  είχε  το  σπάνιο γεγονός  της οικογενειακής μονομαχίας στον αγώνα,  του πατέρα Στέλιου Θεμελή (Νεοχώρι) και του γιου του Θωμά Θεμελή (Ορέστης).
Η διαιτησία των κ.κ. Σημίδη, Τσίκα και  Σταφυλά χωρίς λάθη.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Κοτζά, Ατματζίδης, Τσολακίδης (41΄ λ. τρ. Πετρόπουλος Χρ.), Δερνεκξής, Πετρόπουλος Στέφ., Ιντζές (79΄ Θεμελής), Νάκου (62΄ Σκουνδρινούδης), Βλάχος, Αβογιάν, Αλεξιάδης (72΄ Μοσινιάν).
Οι σκόρερ :