Ads 468x60px

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΑΠΑΛΟΣ 7 - 2

 Παρά τις κακές  καιρικές (συνεχής βροχή) και γηπεδικές (βούρκος) συνθήκες οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση και πάθος σε όλη τη διάρκειά του αγώνα και ευτυχώς που δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.
Χορεύοντας στη βροχή και στη λάσπη λοιπόν ο Ορέστης έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και φιλοδώρησε τη φιλότιμη ομάδα του Απαλού (έπαιξε ανοιχτά και πάλεψε μέχρι το 90΄) με επτά τέρματα, ενώ είχε και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει τη διαφορά. Στο 24΄ το οριζόντιο δοκάρι του Απαλού δεν επέτρεψε το Γιώργο Παρασκευά να χριστεί και αυτός σκόρερ.
Ο Ορέστης είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα αλλά  με τρεις-τέσσερις αντεπιθέσεις οι φιλοξενούμενοι  πέτυχαν δύο γκολ (18΄ με αυτογκόλ αμυντικού του Ορέστη και  74΄)  και είχαν ένα χαμένο τετ α τετ (απέκρουσε ο Κώστας Γαλλής).
Σκόραραν οι :  Δημήτρης Δαρβούδης  14΄, 37΄, 61΄ , Σέργιος Αγγελακάκης 20΄, 58΄, Κώστας Ντινούδης 16΄ και Γιάννης Κώστογλου στο 84΄.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Σιδηρόπουλου, Χρηστίδου και Θεοδωρακέλη.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Κοτζά, Τσιτσκάρης, Κόκκινος, Πετρόπουλος Χρ., Οικονόμου (68΄ Κώστογλου), Δαρβούδης (64΄ Τζουμακίδης), Ζότεφ, Αγγελακάκης (71΄ Δροσίδης), Παρασκευάς, Ντινούδης (54΄ Καλυμνιός).
Οι σκόρερ :