Ads 468x60px

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ορέστη, σήμερα Δευτέρα 16 Μαΐου  2016, που ως μοναδικό της θέμα είχε τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η επιτυχία έγκειται στο ό,τι αφενός παραβρέθηκε ικανοποιητικός αριθμός μελών του Συλλόγου  αφετέρου δε στο ό,τι  μετά τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας  εξελέξη η νέα Διοίκηση. Ο πλειοψηφήσας Σύμβουλος κ. Τοκαμάνης Ευάγγελος κάλεσε τους εκλεγέντες σε συνεδρίαση προκειμένου να συνέλθουν σε σώμα, την Παρασκευή 20/5/2016 και ώρα 9.30 μ.μ. στα Γραφεία του Συλλόγου.
Τα μέλη της νέας Διοίκησης, πρόσωπα γνωστά στην κοινωνία της πόλης μας για το ήθος, το κύρος, την εργατικότητά  και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, αλφαβητικά είναι τα παρακάτω :
Αραμπατζή Γεωργία, Αρχοντόγου Χαρίσης, Βαϊλεζούδης Αντώνιος, Βαργιαμίδης Βάϊος (Άκης), Βαρσαμακίδης Δημήτριος, Δημητριάδης Αλέξανδρος, Διαμαντόπουλος Χαρίσης, Λυμπερίδης Δημήτριος, Μαντατζής Θεόδωρος, Μυλωνάς Γεώργιος, Ουζουνίδης Ι. Ζήσης, Τοκαμάνης Ευάγγελος και Τσισμαλίδης Αθανάσιος.